Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 20 Kasım 2022 #61 rev1 dedi: Turbo mod dediğim olay bu hocam. 20.5 de hala yok bu seçenek sanırm. Eki Görüntüle 1579156 Genişletmek için tıkla... Son gördüğüm video ile birlikte gelmiş gibi görünüyor ama bütçem varken Tulpar 21.9 alabilme olanağımda var kafam karışık sanırım konu açacağım.
rev1 dedi: Turbo mod dediğim olay bu hocam. 20.5 de hala yok bu seçenek sanırm. Eki Görüntüle 1579156 Genişletmek için tıkla... Son gördüğüm video ile birlikte gelmiş gibi görünüyor ama bütçem varken Tulpar 21.9 alabilme olanağımda var kafam karışık sanırım konu açacağım.
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 20 Kasım 2022 #62 Muammer Bey dedi: Son gördüğüm video ile birlikte gelmiş gibi görünüyor ama bütçem varken Tulpar 21.9 alabilme olanağımda var kafam karışık sanırım konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Turbo fan gözüküyor attığın video da mod hala yok.
Muammer Bey dedi: Son gördüğüm video ile birlikte gelmiş gibi görünüyor ama bütçem varken Tulpar 21.9 alabilme olanağımda var kafam karışık sanırım konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Turbo fan gözüküyor attığın video da mod hala yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 20 Kasım 2022 #63 rev1 dedi: Turbo mod dediğim olay bu hocam. 20.5 de hala yok bu seçenek sanırm. Eki Görüntüle 1579156 Genişletmek için tıkla... Gelmiş 7.58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rev1 dedi: Turbo mod dediğim olay bu hocam. 20.5 de hala yok bu seçenek sanırm. Eki Görüntüle 1579156 Genişletmek için tıkla... Gelmiş 7.58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mrcek98 Megapat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #64 Artoria Pendragon dedi: Gelmiş 7.58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi?
Artoria Pendragon dedi: Gelmiş 7.58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #65 mrcek98 dedi: Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi.
mrcek98 dedi: Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 20 Kasım 2022 #66 mrcek98 dedi: Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. yapiz dedi: Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi. Genişletmek için tıkla... Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta.
mrcek98 dedi: Turbo modu da geldiğine göre fiyatına göre tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. yapiz dedi: Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi. Genişletmek için tıkla... Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta.
mrcek98 Megapat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #67 yapiz dedi: Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi. Genişletmek için tıkla... Ben aslında ROG istiyordum ama fiyat farkı 2 bin TL ve işlemci ekran boyutu farkı var diğer yandan da ROG soğutması ve kalitesi var çok kararsızım. İkisinin de indirimini bekliyorum açıkçası Artoria Pendragon dedi: Edilir. Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta. Genişletmek için tıkla... Bu nedenler yüzünden 2 bin TL fark az gibi geliyor. Şu an Monster fiyatına Asus olsa alırdım galiba.
yapiz dedi: Edilir. İşlemcisi 6800H ROG'a göre hatrı sayılır miktarda iyi, ekranı da iyi. Genişletmek için tıkla... Ben aslında ROG istiyordum ama fiyat farkı 2 bin TL ve işlemci ekran boyutu farkı var diğer yandan da ROG soğutması ve kalitesi var çok kararsızım. İkisinin de indirimini bekliyorum açıkçası Artoria Pendragon dedi: Edilir. Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta. Genişletmek için tıkla... Bu nedenler yüzünden 2 bin TL fark az gibi geliyor. Şu an Monster fiyatına Asus olsa alırdım galiba.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #68 Artoria Pendragon dedi: Edilir. Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta. Genişletmek için tıkla... ROG'a göre değil ekranı genel anlamda iyi demiştim.
Artoria Pendragon dedi: Edilir. Ekranin roga göre artısı yok eksisi var hatta. Genişletmek için tıkla... ROG'a göre değil ekranı genel anlamda iyi demiştim.
Agusta Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #69 Bu bilgisayarı ofis moduna alınca dahili grafik işlemcisi mi devreye giriyor ? 2-2,5 saat süre biraz az. Yükseltilebilecek bir durumu var mı ?
Bu bilgisayarı ofis moduna alınca dahili grafik işlemcisi mi devreye giriyor ? 2-2,5 saat süre biraz az. Yükseltilebilecek bir durumu var mı ?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #70 Agusta dedi: Bu bilgisayarı ofis moduna alınca dahili grafik işlemcisi mi devreye giriyor? 2-2, 5 saat süre biraz az. Yükseltilebilecek bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda MUX olması lazım oradan işlemcinin sahili grafik birimini seçin. Ayrıca hangi modelden bahsediyorsunuz?
Agusta dedi: Bu bilgisayarı ofis moduna alınca dahili grafik işlemcisi mi devreye giriyor? 2-2, 5 saat süre biraz az. Yükseltilebilecek bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda MUX olması lazım oradan işlemcinin sahili grafik birimini seçin. Ayrıca hangi modelden bahsediyorsunuz?