Tulpar T7 v20.5.2 alınır mı?

Alinmaz les laptop baska marka firmalara bakim derim selam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sitede 144Hz 20.X serilerinde kullanılan panel değerlerini görebilirsiniz.

Response Time kısmı ms değerini gösterir.

17,3 den ödün vererek sarj süresi daha uzun giden asus, hp, lenova gibi 3060 lı bir laptop bakacağım.

17,3 den ödün vererek sarj süresi daha uzun giden asus, hp, lenova gibi 3060 lı bir laptop bakacağım.

Siz gulunce bende guldum ah Monster insanin omrunu her zaman yer.

Clevo kasa Abra serileri ve Tulpar 19.X serileri harici Monster'larda hiçbir sorun yaşanmıyor Her markanın belirli kasaları sorunludur ASUS'dan tutun MSI'a kadar önemi olan alacağın modeli iyi araştırman

Clevo kasa Abra serileri ve Tulpar 19.X serileri harici Monster'larda hiçbir sorun yaşanmıyor her markanın belirli kasaları sorunludur ASUS'dan tutun MSI'a kadar önemi olan alacağın modeli iyi araştırman

Yok dostum ben senden yasca buyugum amiga 500leri bilirim saka bir yana Monster Casper aşırı dandik kalitesiz bilgisayarlar ergen gibi laptoplar lap diz top ustu oluyor bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…