Tulpar T7 v20.5 vs Excalibur G870 1265

thefoxdesert

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ7 12. Nesil
16 GB Ram
Gaming Laptop

Sizce hangisi daha iyi çok bir farkı var mı?

Not: Fiyat farkı önemli değil başka PC'ler önermeyin.

Monster'in çok ısınması dışında pek bir fark yok.
Ben Casper öneririm.

Başka model önermeyin diyorsun da, pişman olacağın modelleri seçmişsin.
İkisi de birbirinden berbat. Monster Üstünde yemek pişirmek istiyorsan birebir. Kronik problemler, Kalitesizlik arıyorsan Casper Excalibur da on numaradır. O Fiyata çıkıyorsun bari düzgün bir şey al.

İkisi de kötü ama biri seçilecekse Casper tabi ki.

2 cihaz arasindan g870.

Bende ve kuzenimde var bu pc ler ve gayet iyi monster aşırı ısınmıyor. Oyunları saha çok rahat kaldırıyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Asus vs. pc ler tabiki daha iyi ama aynı özelliklerde asus pc almak 50 bin tl den aşağı yok. Monster ın da adı çıkmış. Masaüstü oyuncuları aynı performansta ısı bekliyorlar. Benim eski bilgisayarım asus ve emin ol o da en az monster kadar ısınıyor. Laptoplar için 95-100 dereceye kadar normal tüm laptop markaları için.

95 ustu iyi degil, Excalibur firmasi iyi degil. Adamlar daha manuel fan sesi ayarlamaya gecemedi? Monster desen mavi ekran veya panel sorunlariyla bogusuyor. Giris seviyesi Nitro bile 90 derecelerde geziyor ne 100 derecesi?

Ayrica Monster kazik firma F/P degil?

ben sana pc 95 derece alıyor demedim. Şu ana kadar hiç 85 i geçmedi bile 95-100 olursa asıl sorun o zaman ondan öncesi normal karşılanıyor laptop için. Ve şu ana kadar hiç panel ya da mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım. Elektronik işi biraz şans işi aslında. Pc de hiç problemle kasmayla vb karşılaşmadım. Rdr 2 de ultra grafiklerle en fazla 85 derece görmüşlüğü var (arkada dc google vb açıkken) Caspera gelirsek onu çok bilmiyorum. Ama zaten yüksek oyunlar oynarken açarsın turbo modu zor bir şey değil. Ayrıca monster fiyat olarak (şu an bilmyiorum) birkaç ay öncesi için çok uygun. Aynı sistemi uygun fiyata başka markalarda toplamak çok zor.

İyi dostum, al o cihazlari. Bana almiyorsun ikna ile de ugrasmayacagim, teknolojinin sans isi olmasi bu cihazlarda yasanan sorunlarin diger cihazlara gore fazla oldugu gercegini degistirmiyor. Hatta G870 de alma Monster olani al.

İyi dostum, al o cihazlari. Bana almiyorsun ikna ile de ugrasmayacagim, teknolojinin sans isi olmasi bu cihazlarda yasanan sorunlarin diger cihazlara gore fazla oldugu gercegini degistirmiyor. Hatta G870 de alma Monster olani al.
He oran olarak bu cihazı kullanıcıları daja çok sorun yaşıyor olabilir. Benim problemim değil bu. Ben monsteren sahibi değilim. Sadece çok ön yargılısınız. Ben zaten monster kullanıyorum. (Bu arada genelde sorunlar tulpar serisinde değil, monsterın abra serisinde çıkıyor o sebeple abra ben de önermiyorum.) Kullandığım monster da hiç problem yaşamadım. Umarım da yaşamam. Ama her laptop için bakım yaptırırsanız ne kadar düzgün kullanırsanız ömrü o kadar uzar. Asus ta kullandım, Masaüstü de. Genelde ısınma sorunu tüm laptoplarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…