Kopyala yapıştır overclock ayarı yoktur. Ben 1000 mhz bellek, 193 mhz çekirdek hızı artış kullanıyorum. 200 mhz'ye alıp 193'e kadar düşürdüm. Sistem veya herhangi bir program hata verirse 1 tık düşürerek devam ediyorsun.
Kopyala yapıştır overclock ayarı yoktur. Ben 1000 MHz bellek, 193 MHz çekirdek hızı artış kullanıyorum. 200 MHz'ye alıp 193'e kadar düşürdüm. Sistem veya herhangi bir program hata verirse 1 tık düşürerek devam ediyorsun.
Kullandığın programa göre değişir kardeşim. Her programın tepkisi aynı olmaz. Ben görüntü iyileştirme programları kullanıyorum 194 mhz yaptığımda uzun soluklu işlemlerde hata veriyor ama oyun programlarında hata vermiyor.
Kullandığın control center'in sürüm numarasını yazar mısın? Konu sahibi.
Kullandığın programa göre değişir kardeşim. Her programın tepkisi aynı olmaz. Ben görüntü iyileştirme programları kullanıyorum 194 MHz yaptığımda uzun soluklu işlemlerde hata veriyor ama oyun programlarında hata vermiyor.
Kullandığın Control Center'in sürüm numarasını yazar mısın? Konu sahibi.
Çok ilginç. O sürümü yüklediğimde sendekinden farklı bir ekran çıkıyor. 5.8.49.12 sürümü yüklemeyi dene. 250 mhz'ye kadar çekirdek hızı aşırtma sınırı tanıyor.
Çok ilginç. O sürümü yüklediğimde sendekinden farklı bir ekran çıkıyor. 5.8.49.12 sürümü yüklemeyi dene. 250 mhz'ye kadar çekirdek hızı aşırtma sınırı tanıyor.Eki Görüntüle 2045471