L Legnica Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Tulpar T7 V20.7.2 ilk mavi ekran.rar drive.google.com Cihazımı pildeyken çalışırtırdım ve açılırken birkaç tuşa bastım sanırım. İlgisi var mı bilmiyorum.
Tulpar T7 V20.7.2 ilk mavi ekran.rar drive.google.com Cihazımı pildeyken çalışırtırdım ve açılırken birkaç tuşa bastım sanırım. İlgisi var mı bilmiyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 6 Nisan 2024 #2 RIOT Vanguard'ı kaldırın. Varsa güncelleştirmelerinizi yapın ve sfc /scannow rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Artı 0 Eksi
RIOT Vanguard'ı kaldırın. Varsa güncelleştirmelerinizi yapın ve sfc /scannow rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
KS KS L Legnica Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Riot Vanguard'ı kaldırın. Varsa güncelleştirmelerinizi yapın ve SFC /scannow rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Riot Vanguard'ı kaldırın. Varsa güncelleştirmelerinizi yapın ve SFC /scannow rehberi uygulayın: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler.