Tulpar T7 v20.7.2 vs HP Victus 7Z586EA

Bütçe
40000
MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
üstadım buna ne diyorsun

Hocam Monster neden önermiyorsun?
Monster modeli 12. nesil i7 kullanıyor. Tabii ki de Victus.
MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
hocam buna ne diyorsun

hocam buna ne diyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Victus ekranına bakabilirsin. Kötü degil o kadar da ama Nitro 16 daha iyi bir seçenek.

aga 5 bin tl farka değer mi? bide pubg de kaç fps verir

Şuan Victus 16 kullanıyorum ve çok memnunum. Benim kullandığım i5 olan modeli onun dışındaki tüm özellikler sizinki ile aynı. Size kısaca bir özet yapayım:

Performans: CS 2, Valorant, ETS2 ve Asetto Corsa gibi oyunlar oynuyorum. Full ayarlarda 144 FPS'nin altını görmedim. Ha ileride ne olur bende bilemem ama performans kısmında beni çok mutlu etti.

Uzun ömürlülük: Bu kısım için çokta bir şey diyemem ama cihaz dendiği kadar kalitesiz değil. Plastiği dandik değil ve size en azından güven hissi veriyor. En az bi 6 yıl götürür temiz kullanırsanız.

Serin çalışma: Burada HP beni çok şaşırttı Çünkü 70 derecenin üstünü görmedim; evet doğru duydun 70'in üstünü görmedim. Fanları gayet güçlü ve soğutma mimarisi harika. Ama bilinir ki HP'lerde kronik toz birikimi vardır ama her bilgisayarda olabilecek bir şey. Bakımlarını düzenli yaptırırsanız korkmayın.

Ekran kalitesi: Ekran 144HZ ve yeterli bence ama birazcık daha özen gösterilebilirdi. IPS olduğu için galiba ,tam o kısmı bilmiyorum, parlama yapmıyor ve matlığı koruyor. Özellikle geceleri oyun oynarken odanın ampulü ekrana yansıdığında kendimi görmüyorum.

Yanlış bilinenler:Victuslarda ekran sallanması var deniyor. Fakat benim ekranın Maşallah'ı var. Herhalde HP Victus 15'ten ders çıkarmış ki ekran sapasağlam duruyor. Hatta açarken bile iki elle açılıyor

Eksileri: Hoparlör kalitesi bence kötü. 10 yıllık makinemin bile hoparlör performansı daha iyi. Pili çok çabuk bitiyor fakat Gaming Laptop sonuçta

Kafamdakileri aktarmaya çalıştım. Monster kullanan arkadaşlarım Monster'ın çok ısındığını söyledi ama yine de size kalmış.
Umarım gönlünüzce bir bilgisayara kavuşursunuz. Şimdiden hayırlı olsun

Bu oyunlarda zaten 70 derecenin üstü çok normal değil ve aynı şekilde 144 FPS'nin altı da çok normal değil. Olması gereken şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…