Arkadaşlar merhaba. İki laptop arasında kaldım. Linkleri ekliyorum. Oyun amaçlı alıyorum. Performans, uzun ömürlülük, serin çalışması ekran kalitesi gibi konularda hangisini önerirsiniz? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada başka laptop önerisi varsa alabilirim bütçe: Max 40k.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş.
Şuan Victus 16 kullanıyorum ve çok memnunum. Benim kullandığım i5 olan modeli onun dışındaki tüm özellikler sizinki ile aynı. Size kısaca bir özet yapayım:
Performans: CS 2, Valorant, ETS2 ve Asetto Corsa gibi oyunlar oynuyorum. Full ayarlarda 144 FPS'nin altını görmedim. Ha ileride ne olur bende bilemem ama performans kısmında beni çok mutlu etti.
Uzun ömürlülük: Bu kısım için çokta bir şey diyemem ama cihaz dendiği kadar kalitesiz değil. Plastiği dandik değil ve size en azından güven hissi veriyor. En az bi 6 yıl götürür temiz kullanırsanız.
Serin çalışma: Burada HP beni çok şaşırttı Çünkü 70 derecenin üstünü görmedim; evet doğru duydun 70'in üstünü görmedim. Fanları gayet güçlü ve soğutma mimarisi harika. Ama bilinir ki HP'lerde kronik toz birikimi vardır ama her bilgisayarda olabilecek bir şey. Bakımlarını düzenli yaptırırsanız korkmayın.
Ekran kalitesi: Ekran 144HZ ve yeterli bence ama birazcık daha özen gösterilebilirdi. IPS olduğu için galiba ,tam o kısmı bilmiyorum, parlama yapmıyor ve matlığı koruyor. Özellikle geceleri oyun oynarken odanın ampulü ekrana yansıdığında kendimi görmüyorum.
Yanlış bilinenler:Victuslarda ekran sallanması var deniyor. Fakat benim ekranın Maşallah'ı var. Herhalde HP Victus 15'ten ders çıkarmış ki ekran sapasağlam duruyor. Hatta açarken bile iki elle açılıyor
Eksileri: Hoparlör kalitesi bence kötü. 10 yıllık makinemin bile hoparlör performansı daha iyi. Pili çok çabuk bitiyor fakat Gaming Laptop sonuçta
Kafamdakileri aktarmaya çalıştım. Monster kullanan arkadaşlarım Monster'ın çok ısındığını söyledi ama yine de size kalmış.
Umarım gönlünüzce bir bilgisayara kavuşursunuz. Şimdiden hayırlı olsun