Tulpar T7 v20.8.2 alınır mı?

Monster diğer firmalar gibi güncelleme yapmadığı için eskinin iyisi olan bu laptop şuanda alınmaz.
Çok daha iyi seçenekler var

Ben geçmişte gtx1650'li model monster kullanmıştım. Abra A5 bilmem neydi. Çok memnundum beni güzel götürmüştü pandemiden beri. Fakat borçlarımdan dolayı satmak zorunda kaldım. Monsterdan memnun kalmıştım.

Siz ne önerirsiniz hocam?
Çekirdeklere aldanmayın kas gücü daha yüksek RYZEN'in ayrıca o işlemci ile monster cayır cayır yanacaktır.
Diğer bir çok marka içinde aynı çünki intel verimsiz güç veriyor. Monsterda limitleme yoktu ztn. Manuel limit ile kullanırsanız normal derecelerde kullanabilirsiniz fakat böyle sorunlardan uzak kalıp DDR5 deneyimi ile laptop kullanabilmek varken yapıştırın bu 4060lıyı veya 4070liyi. Victusları önermemin sebebi diğerlerinde 1001 problem varken victusta sadece panelden yana problem olabilir. 45ntsc veya %100 sRGB ihtimali.

N11 Rtx 4070 victus

Bu laptop MÜKEMMEL diyebilirim o işlemci ile sistemin yükünü çok daha azaltırsınız performansta kesinlikle gaming olarak yeterli olacak 4060 + i7 14700HX.

Ayrıca bu listede bir çok fırsat ürünü laptop var araştırabilirsiniz.

DELL G, Omen, TUF laptoplara sakın yönelmeyin.

Son düzenleme:
Eğer aynı güçte bir şey arıyorsa buna bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…