Narob1 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #1 Abra serisinin çok ısındığını biliyorum do yüzden direk Abra serisinden vazgeçtim bu model alınır mı? Tulpar T7 V20.8 17,3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr He bir de bu var seçenekler arasında: Amazon.com.tr
Abra serisinin çok ısındığını biliyorum do yüzden direk Abra serisinden vazgeçtim bu model alınır mı? Tulpar T7 V20.8 17,3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr He bir de bu var seçenekler arasında: Amazon.com.tr
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 12 Mayıs 2024 #2 Narob1 dedi: Abra serisinin çok ısındığını biliyorum do yüzden direk Abra serisinden vazgeçtim bu model alınır mı? Tulpar T7 V20.8 17,3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr He bir de bu var seçenekler arasında: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben direkt monster alınmaması tarafındayım.
Narob1 dedi: Abra serisinin çok ısındığını biliyorum do yüzden direk Abra serisinden vazgeçtim bu model alınır mı? Tulpar T7 V20.8 17,3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr He bir de bu var seçenekler arasında: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben direkt monster alınmaması tarafındayım.
Narob1 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #3 764025 dedi: Ben direkt monster alınmaması tarafındayım. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunundan dolayı mı yoksa başka bir şey mi ?
764025 dedi: Ben direkt monster alınmaması tarafındayım. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunundan dolayı mı yoksa başka bir şey mi ?
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 12 Mayıs 2024 #4 Narob1 dedi: Isınma sorunundan dolayı mı yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Anakart kalitesi de iyi değil. Fanları çok sesli kasa kalitesi de iyi değil.
Narob1 dedi: Isınma sorunundan dolayı mı yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Anakart kalitesi de iyi değil. Fanları çok sesli kasa kalitesi de iyi değil.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 Mümkünse ve bütçe varsa MSI veya Asus gibi modellere yönelmeni öneririm.
Narob1 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 claus dedi: Mümkünse ve bütçe varsa MSI veya Asus gibi modellere yönelmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki sizden rica etsem 40k ya kadar bütçesi olan dediğiniz markalarda birkaç öneride bulunabilir misiniz ?
claus dedi: Mümkünse ve bütçe varsa MSI veya Asus gibi modellere yönelmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki sizden rica etsem 40k ya kadar bütçesi olan dediğiniz markalarda birkaç öneride bulunabilir misiniz ?