... arkaplanda programlar çalışmaya devam ettiği için ekranda bir arıza olabileceğini düşünmüştüm. Kapağı kapatıp açıp, login screen'e döndüğünde düzeliyor ama...
Sadece Chrome'da oluyor diye biliyorum, şu çözümü deneyebilirsiniz.
Chrome Ayarlar-Gelişmiş Ayarlar'da aşağıdaki "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" tikini kaldırın, bilgisayarı tekrar başlatın daha sonra. Düzelmesi gerek, düzelmezse başka bir tarayıcı da deneyin, sorun düzeliyor.
Sadece Chrome'da oluyor diye biliyorum, şu çözümü deneyebilirsiniz.
Chrome Ayarlar-Gelişmiş Ayarlar'da aşağıdaki "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" tikini kaldırın, bilgisayarı tekrar başlatın daha sonra. Düzelmesi gerek, düzelmezse başka bir tarayıcı da deneyin, sorun düzeliyor. Eki Görüntüle 930960
tam bunu okuyordum ben de, şimdi deneyeceğim. teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, bu konudan bağımsız... Işık sızması testi yaptığımda ekranın altından ve sol üstten ışık sızması olduğunu goruyorum. Çok yaşanıyor mu bu durum ?
tam bunu okuyordum ben de, şimdi deneyeceğim. teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, bu konudan bağımsız... Işık sızması testi yaptığımda ekranın altından ve sol üstten ışık sızması olduğunu goruyorum. Çok yaşanıyor mu bu durum ?
IPS panellerde çok normal ışık sızması, önemli olan şey sizi rahatsız edip etmemesi. Fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama sorun yok gibi duruyor. Cihazndan memnun musunuz?
IPS panellerde çok normal ışık sızması, önemli olan şey sizi rahatsız edip etmemesi. Fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama sorun yok gibi duruyor. Cihazndan memnun musunuz?
cihazdan baya memnunum açıkçası. şu anda tek düşündüren ışık sızması konusu. acaba gonderip değişim talep etsem mi diye dusunuyorum. zifiri karanlıkta belli oluyor cunku alttan gelen ışık hüzmesi. ne düşünüyorsunuz ?
bir iki gün deneyeceğim sanırım. performansı da değerlendirmiş olurum. muzik produksiyonu yapıyorum aslında, kasayı satıp laptopa geçmeye karar verdiğimde aldım aleti.
intel UHD ekran driverlerlarını update etmemişim. onları yaptım 1 saat once. Az önce yine başıma geldi fakat ama bu sefer de chrome'da hardware acceleration açık kalmış.