W WarFire Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 3 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar Tulpar T7 v25.1 aldım, testlerini yaparken işlemcinin tekli çekirdekte çok ısındığını fark ettim. Cinebench ve Extreme üzerinden yaptığım testlerde 100 dereceyi gördü. Sorun bilgisayardan mı kaynaklı yoksa normal mi? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşlar Tulpar T7 v25.1 aldım, testlerini yaparken işlemcinin tekli çekirdekte çok ısındığını fark ettim. Cinebench ve Extreme üzerinden yaptığım testlerde 100 dereceyi gördü. Sorun bilgisayardan mı kaynaklı yoksa normal mi? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #2 Altı hava almıyorsa doğal. Ayrıca fanları da maxlanman lazım.
W WarFire Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 3 Kasım 2021 #3 SEMIKAANCAKIR dedi: Altı hava almıyorsa doğal. Ayrıca fanları da maxlanman lazım. Genişletmek için tıkla... Fanlar max ayarlarda, masa üstünde kullandım.
SEMIKAANCAKIR dedi: Altı hava almıyorsa doğal. Ayrıca fanları da maxlanman lazım. Genişletmek için tıkla... Fanlar max ayarlarda, masa üstünde kullandım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #4 WarFire dedi: Fanlar Max ayarlarda, masaüstünde kullandım. Genişletmek için tıkla... Altının hava alması lazım. Yoksa altındaki çıkışlar bir işe yaramaz.
WarFire dedi: Fanlar Max ayarlarda, masaüstünde kullandım. Genişletmek için tıkla... Altının hava alması lazım. Yoksa altındaki çıkışlar bir işe yaramaz.
W WarFire Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 3 Kasım 2021 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: Altının hava alması lazım. Yoksa altındaki çıkışlar bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Laptopun kendi yüksekliği var ondan dolayı gerek duymadım.
SEMIKAANCAKIR dedi: Altının hava alması lazım. Yoksa altındaki çıkışlar bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Laptopun kendi yüksekliği var ondan dolayı gerek duymadım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 WarFire dedi: Laptopun kendi yüksekliği var ondan dolayı gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... O yetersiz hocam. Arka 2 köşeye silgi koyarak dene bir de. Ama silgilerde ince olmasın aşağıda hava akışı olacak seviyede olsun.
WarFire dedi: Laptopun kendi yüksekliği var ondan dolayı gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... O yetersiz hocam. Arka 2 köşeye silgi koyarak dene bir de. Ama silgilerde ince olmasın aşağıda hava akışı olacak seviyede olsun.
W WarFire Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 3 Kasım 2021 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: O yetersiz hocam. Arka 2 köşeye silgi koyarak dene bir de. Ama silgilerde ince olmasın aşağıda hava akışı olacak seviyede olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı teknik servise gönderdim şu an elimde değil fakat geldiğinde dediğinizi yaparım.
SEMIKAANCAKIR dedi: O yetersiz hocam. Arka 2 köşeye silgi koyarak dene bir de. Ama silgilerde ince olmasın aşağıda hava akışı olacak seviyede olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı teknik servise gönderdim şu an elimde değil fakat geldiğinde dediğinizi yaparım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #8 WarFire dedi: Bilgisayarı teknik servise gönderdim şu an elimde değil fakat geldiğinde dediğinizi yaparım. Genişletmek için tıkla... Neden gönderdiniz hocam?
WarFire dedi: Bilgisayarı teknik servise gönderdim şu an elimde değil fakat geldiğinde dediğinizi yaparım. Genişletmek için tıkla... Neden gönderdiniz hocam?
W WarFire Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 3 Kasım 2021 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Neden gönderdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Normal zeminde 100 dereceyi görmesinden dolayı.
SEMIKAANCAKIR dedi: Neden gönderdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Normal zeminde 100 dereceyi görmesinden dolayı.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #10 WarFire dedi: Normal zeminde 100 dereceyi görmesinden dolayı. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ile zemine dayalı görmesi normal aslında. Altınd ahava akışı olmalıydı.
WarFire dedi: Normal zeminde 100 dereceyi görmesinden dolayı. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ile zemine dayalı görmesi normal aslında. Altınd ahava akışı olmalıydı.