Tulpar T7 V25 için RAM önerisi

Elliot.Alderson

Hectopat
Herkese selam. Bilgisayarım için 32GB X 2 ya da 16GB X 2 RAM yükseltmesi yapacağım, 16 GB RAM artık yetmiyor. Hangi RAM'i almam daha iyi olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Monster Tulpar t7 V25.1

Konuyu fazla meşgul etmeden sadece merak ettiğim için soruyorum. Bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun? Yani mesela 2x32 GB RAM gerektirecek ne gibi bir meşguliyetin var bilgisayarla?

Eğer sadece oyun ise, 64 GB'lık RAM'in gereksiz derecede fazla olduğunun farkındasındır umarım.

3D modelleme ve grafik tasarım ağırlıklı kullanıyorum. 3DS Max, AutoCAD, Photoshop gibi programları aynı anda açıp bir de üstüne Chrome vs açtığımda RAM'in yetersiz kaldığını hissediyorum. Görev yöneticisinden takip ederek bu kanıya vardım. O yüzden yükseltmek istiyorum.

Anladığım kadarıyla 3.200MHz ve DDR4 bir RAM almam gerekiyor. Fakat şu iki RAM arasındaki fark nedir acaba? Aralarında bayağı bir fiyat farkı var.

Şu RAM'den 2 adet almak mantıklı mı sizce? Yoksa bu fiyata daha iyi seçenekler var mı?

Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…