Tulpar T7 V26.1.2 vs HP Victus

frnvr

Megapat
Merhaba,

1-

2-
Victus modelinin linkini atacaktım bulamadım.

Benzer özelliklerde hangisi alınır?
17.3 inçten yanayım.

Tamamen mühendislik, tasarım, render, analiz için kullanılacak.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster T7 20.8.2 kullanıyorum Monster'den memnunum sadece ekranı çok pisleniyor temizlik seti almalısın. Mühendislikte hangi programlar kullanılıyor bilmiyorum ama ben de iş için Monster tercih ettim ekstra oyunlar da oynuyorum bazen, sana önerim eğer sana da uygun gelirse Apple ürünlerine bakmalısın.

Çevremde herkes monsterdan memnun
Silah dayasalar omen almam
Victus 16 ram işime yaramaz
Monster kullanıp memnun olan hayatında başka laptop kullanmamıştır ki memnun olsun zaten kimse benim yoğurdum ekşi demez kolay kolay. Ayrıca neden Omen almayasınız ki, gayet iyi bir seri. Victus da alabilirsin 32 gb neyine yetmesin?

Hocam Monster'i beğenmeyip, HP önermen gerçekten çok komik, malzeme kalitesi olsun ısınma ve soğutma sorunları olsun ejdarha gibi bağırması olsun ilgisiz teknik ekibi olsun birçok etkenle karşılaşan arkadaşlarım var çevrem de ben yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum Monster 2. iş bilgisayarım olarak gayet de memnunum ekstra oyunlara da giriyorum.

Şöyle söylüyüm o zaman
İntel i7
Min 32 ram
Min 4 gb ekran kartı 4060 ya da 4070

Opsiyonel olarak 17.3 inç

Bütçe 59K ne alabilirim, öneriniz nedir

Hocam her model aynı değildir tüm markayı bir model üzerinden değerlendiremezsiniz, HP Victus serisiyle uzun zamandır orta ve orta yüksek segmentte sağlam yer edinmiş bir marka. Bilgili değilseniz konuşmak zorunda değilsiniz.

Şöyle söylüyüm o zaman
İntel i7
Min 32 ram
Min 4 gb ekran kartı 4060 ya da 4070

Opsiyonel olarak 17.3 inç

Bütçe 59K ne alabilirim, öneriniz nedir
Hocam bana güvenin bu bütçenin cihazları zaten attıklarım, rahatça alabilirsiniz.

Bunu buldum

Hocam az daha para verip attığımı alın çok daha iyi bir panele sahip olun, üzgünüm çıkmam gerek mesj yazarsanız bakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…