Tulpar T7 ve Samsung Odyssey G4 240Hz monitör ile inputlag oluşuyor

Jezo34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Monster Tulpar T7 20.5 i7 12700H RTX 3060 bilgisayarımı, Samsung Odyssey G4 240Hz monitör bağlıyorum ve bağlantı tipi HDMI 2.0. fakat birkaç gündür dikattimi çeken bir geçikme olduğunu fark ettim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım rica ediyorum. Acaba DP kablo ile bağlantı yaparsam sorun çözülür mü? Ağır çekim video ile kanıtlar düzeyde link bırakıyorum, montör ayarlarım aynı şekilde en yüksek tepki süresinde olarak ayarlı. Şimdiden teşekkrüler.

Video link: İsimsiz video - Create and share your videos with Clipchamp

Hertz’i 240’dan 144 ya da 165’e çekip bir daha dener misin?
Yanıt süresini de standart olarak değiş, fark var mı deneyelim.

Şu anda yok fakat pazartesi Monster'a gidip alacağım ilginiz için teşekkürler umarım çözerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmişken laptobu da götür orda bir ekrana bağlanarak testini yap derim ben. Belki de donanımsaldır monster bu belli olmuyor

Evet çok güzel bir fikir gerçekten sağ olun orada zaten montörler var açık vuruyor orada da test edip video atacağım en geç pazartesi olarak iyi akşamlar.

Merhaba sorun çözüldü.

Fakat şimdiki sorun G-Sync çalışmıyor sanırım laptop oluğu için

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, input lag sorunumu hdm 2.0 varken yaşıyordum. şuanda laptop için uygun olan typc to dp kablo ile çözümledim. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…