Tulpar V19.1 bataryasız iken performansı kötü

Furkan_G

Zeptopat
Daha fazla  
İyi günler. Bataryamın şişmesi sebebiyle laptopumdan çıkarttım. Ancak oyunlarda performans sorunu olmaya başladı. Önceden alabildiğim FPS değerlerinin yanına bile yaklaşamıyorum. İnternette gördüğüm diğer çözümleri denedim. NVIDIA Denetim Masası'ndan güç ayarlarını değiştirdim, Windows'da yüksek performansı açtım, GeForce Experience'da Whisper Mode ve Battery Boost ayarlarının kapalı olduğundan emin oldum. Bazı yerlerde BIOS'da güç kısıtlama seçenekleri olduğu yazıyordu ancak benimkinde bulamadım. Eğer bir çözüm yolu bulunabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Monster Tulpar v19.1
  • GTX 1660 Ti.
  • Intel-Core i7-9750H, 4100 MHz.
  • 16 GB DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba anlaşamıyoruz. Prizden çıkarttığımda güç tasarrufuna aldığını biliyorum. Batarya şiştiği için bu bataryayı kullanamayacağım, yeni batarya almak istememin sebebi bu. İyi batarya alırsam FPS değerlerim artar değil düşüncem.

Laptopu ilk aldığımdan beri batarya takılı ve prizde kullandım zaten tam performans alabilmek için. Benim sorduğum şey bataryalar sürekli şişeceği için buna farklı bir alternatifimiz yok mu?

Mesela benim sistemime 450W gerekiyordur, ama şarj aleti kendi başına 180W veriyordur. 450W'luk bir PSU'yu uygun bir adaptörle bağlayabilir miyiz veya bu gücü verebilecek bir şarj aleti bulunabilir mi? Ya da bu sorduğum şeyler mantıksızsa bataryayı nasıl daha uzun ömürlü kullanabilirim? İdarelik bir batarya aldığımda o daha hızlı tamamlamayacak mı ömrünü? Onun mantığını çok anlayamadım.

Bende de T5 v19.1 aynı problem batarya almadan düzeltebildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı