Çözüldü Tumbleweed kurulumu sonrası internet çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
USB Tethering ile internete bağlanırım normalde ama burada çalışmıyor. Kurulum esnasında ağ yapılandırması ekranı çorba gibi olduğundan yapamadım da. Chroot ile denedim öyle de çalışmadı. Yapmam gereken tek şey Wi-Fi adaptörümün sürücüsünü kurmak.

@Bayram Tempest @mashiro @Reend @Rona

Çözüm
Kod:
sudo modprobe rndis_host

Komutu ile telefondan bağlanınca internet çalışıyor.
Yapmam gereken tek şey Wi-Fi adaptörümün sürücüsünü kurmak.
Deneyimim yok, hiç Wi-Fi adaptörü kullanmadım ama donanım bilgisi verirsen bir bakınırım hocam.

Deneyimim yok, hiç Wi-Fi adaptörü kullanmadım ama donanım bilgisi verirsen bir bakınırım hocam.

Sorun orada değil aslında sorun komple internetin olmaması. Sistem bilgisi gelecek birazdan. Yoksa hangi adaptör sürücüsünü kurmam gerektiğini biliyorum.

KDE ayarlarından atsam yeterli olur mu hocam?

Surucu kurmaktan falan hic anlamam hocam ama sistem veya wifiniz biraz eskiyse Leap surumunu deneyebilirsiniz bide.

Sürücü kurmaktan falan hiç anlamam hocam ama sistem veya wifiniz biraz eskiyse Leap surumunu deneyebilirsiniz bir de.

Sistem biraz eski ama hala destekleniyor Linux tarafından. Leap sürümüde işe yaramayabilir ama emin değilim. Ayrıca biraz rolling olsun istiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı