- Makaleler
- 1
Buyur X3 Bluetooth Oyun Konsolu Ve Telefon Standı - n11.comBu site güvenilir mi?
Bu ürünü alacağım da, Aliexpress ile aynı fiyata.
Güzel ürünmüş. Keşke ev internetim olsaydı :'l
Aslında benim elimde gamepad var. Ancak otg bozuk telefonumun. O yüzden bluetooth gamepad almak zorundayım. Nvdia GeForce Now ile birlikte kullanıcam.Güzel ürünmüş. Keşke ev internetim olsaydı :'l
Bende öyle düşünmüştüm şu an ama binada internet altyapısı yokAslında benim elimde gamepad var. Ancak otg bozuk telefonumun. O yüzden bluetooth gamepad almak zorundayım. Nvdia GeForce Now ile birlikte kullanıcam.
Bizde var ailem aldırmıyor çok oturmayayım diye. Bu ay 42 GB mobil veri kullanmışım, ne mantıkla az kullanıyorsam internet olmayınca.Bende öyle düşünmüştüm şu an ama binada internet altyapısı yok
Benim babam 4 yıl boyunca almadı. Sonra mobil veriyi öyle bir kullandım ki 470tl fatura geldi. Sonra internet aldı ve artık kendisi de bir internet bağımlısı.Bizde var ailem aldırmıyor çok oturmim diye bu ay 42 GB mobil veri kullanmışım ne mantıkla az kulkanıyosam internet olmayınca.
Aynı şekilde hocam babam aldırmadı. Ben baglattim sonunda şimdi her akşam televizyonda Netflix izliyor.Benim babam 4 yıl boyunca almadı. Sonra mobil veriyi öyle bir kullandım ki 470tl fatura geldi. Sonra internet aldı ve artık kendisi de bir internet bağımlısı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.