Tunç Kurt türev fasikülü nasıldır?

ArdaofRivia

Hectopat
Merhaba, 12.sınıfım YKS'ye hazırlanıyorum yakın zamanda Tunç Kurt'un türev fasikülünü satın aldım. Hocayla devam ediyorum lakin baştaki testlerde zorlanıyorum çoğu soruyu yapamıyorum. Hoca yapınca anlıyorum ya da küçük ipucuyla çözebiliyorum lakin kendi başıma deneyince bayağı bir süre alıyor ya da yapamıyorum, testleri zor mu? Normalde matematikte süper olmasam da iyiyimdir. Özellikle Limitte tanımda zorlandım.

Sorular böyle:

Dosya Ekleri

• Screenshot_210.png
    Screenshot_210.png
    733,5 KB · Görüntüleme: 504
Son düzenleme:
Merhaba, 12.sınıfım YKS'ye hazırlanıyorum yakın zamanda tunç Kurt'un türev fasikülünü satın aldım. Hocayla devam ediyorum lakin baştaki testlerde zorlanıyorum çoğu soruyu yapamıyorum. Hoca yapınca anlıyorum ya da küçük ipucuyla çözebiliyorum lakin kendi başıma deneyince bayağı bir süre alıyor ya da yapamıyorum, testleri zor mu? Normalde matematikte süper olmasam da iyiyimdir. Özellikle limitte tanımda zorlandım.

Sorular böyle:

Baştaki sorularda ben de çok zorlandım. 4-5. saatten sonra başka bir kitaptan (345 falan varsa iyi olur, acil de güzel) geldiğin yere kadar yap. Ve bence 1.75'te falan izle çok müfredat dışı bilgi veriyor ama emin ol 3 saat yapamıyor gibi olsa da kitaplar kolay gelecek. Konuya yeni başlıyorsan anlamaya çalış kendin soru çözdükçe alışacaksındır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı