Tuncmatik Digitech Pro 850VA UPS fault hatası

seslan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Benim kullanmakta olduğum Tuncmatik Digitech Pro 850VA UPS ile bir sorunum var. Soyle ki; ikamet ettigim bolge Gaziantep'in surekli olarak insaatlarinin bulundugu bir bolge, bu nedenle elektrik altyapi calismalari ile surekli olarak kesinti ve asiri akim gibi sorunlar yasiyoruz. Bu duruma karsilik ben de sistemim icin UPS aldim. Yaklasik olarak 3 aydir kullandigim alet son 1 haftadaki kesintilerde surekli olarak 'fault' hatasi veriyor ve surekli bir sekilde bipliyor. Bu sorunu daha once yasayan birileri varsa yardimlarini bekliyorum.

Sistemimde corsair rm750 guc kaynagi(rm750i ya da rm750x degil, duz rm750; ilk cikan rm serisinden.), intel i5 6600K, ASUS Strix GTX 1070 var.

Sorun akulerde yada rectifierda ise bunlari duzeltebilirim. Okulumun labaratuvarlarinda gerekli alet edevat mevcut.

Ayrica oturdugum binanin elektrik duzeni iyi degil. Anladigim kadariyla tek fazi butun binaya veriyorlar. Bu nedenle binadaki herhangi birisi elektrikli supurge ya da sofben calistirsa sebekeden cekdigi guc benim evdeki lambalarda hissediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Büyük ihtimal aküleriniz ömrünü yitirmeye başlamış, elektrik gider gitmez bu uyarıyı veriyorsa, akülerin değişim vakti gelmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…