çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 545 20 Ocak 2025 #11 O zaman Schenider akım korumalı priz alıyorum. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. İyi forumlar.
O zaman Schenider akım korumalı priz alıyorum. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. İyi forumlar.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.663 Çözümler 26 20 Ocak 2025 #12 çalışkan genç dedi: O zaman Schenider akım korumalı priz alıyorum. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sayın hocam garanti veren markanın ürününü al. Hiç olmazsa ürün bozulunca para alırsın.
çalışkan genç dedi: O zaman Schenider akım korumalı priz alıyorum. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sayın hocam garanti veren markanın ürününü al. Hiç olmazsa ürün bozulunca para alırsın.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 545 20 Ocak 2025 #13 Mucize Kartal dedi: Sayın hocam garanti veren markanın ürününü al. Hiç olmazsa ürün bozulunca para alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu benim de kafamı karıştırdı. Ürünün satışı olmasına rağmen üretimden kaltığı için piyasada kalanlara garanti verilmiyor mu?
Mucize Kartal dedi: Sayın hocam garanti veren markanın ürününü al. Hiç olmazsa ürün bozulunca para alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu benim de kafamı karıştırdı. Ürünün satışı olmasına rağmen üretimden kaltığı için piyasada kalanlara garanti verilmiyor mu?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #14 Hocam Tunçmatik de iyidir ama paradan kısma hedefiniz yoksa schenider alın. Bende zamanında arasında kalıp 180e Tunçmatik almak yerine 350TL'ye Schneider almıştım.
Hocam Tunçmatik de iyidir ama paradan kısma hedefiniz yoksa schenider alın. Bende zamanında arasında kalıp 180e Tunçmatik almak yerine 350TL'ye Schneider almıştım.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.663 Çözümler 26 20 Ocak 2025 #15 çalışkan genç dedi: Hocam bu konu benim de kafamı karıştırdı. Ürünün satışı olmasına rağmen üretimden kaltığı için piyasada kalanlara garanti verilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Schenider bildiğim kadarıyla garanti vermiyor ben farklı ürün attım.
çalışkan genç dedi: Hocam bu konu benim de kafamı karıştırdı. Ürünün satışı olmasına rağmen üretimden kaltığı için piyasada kalanlara garanti verilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Schenider bildiğim kadarıyla garanti vermiyor ben farklı ürün attım.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 545 20 Ocak 2025 #16 Mucize Kartal dedi: Schenider bildiğim kadarıyla garanti vermiyor ben farklı ürün attım. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bana en az 3'lü priz lazım. PM5-GR - APC Temel SurgeArrest 5 çıkış 230V Almanya | Schneider Electric TR Bu üründe de ne yazık ki üretim durmuş. Şuan dikkatimi çeken bu var; Amazon.com.tr
Mucize Kartal dedi: Schenider bildiğim kadarıyla garanti vermiyor ben farklı ürün attım. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bana en az 3'lü priz lazım. PM5-GR - APC Temel SurgeArrest 5 çıkış 230V Almanya | Schneider Electric TR Bu üründe de ne yazık ki üretim durmuş. Şuan dikkatimi çeken bu var; Amazon.com.tr
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.663 Çözümler 26 20 Ocak 2025 #17 çalışkan genç dedi: Ama hocam bana en az 3'lü priz lazım. PM5-GR - APC Temel SurgeArrest 5 çıkış 230V Almanya | Schneider Electric TR Bu üründe de ne yazık ki üretim durmuş. Şuan dikkatimi çeken bu var; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sadece Brennenstuhl markasının tekli prizinde garanti varmış. İkisi de iyi marka. Birini seçin.
çalışkan genç dedi: Ama hocam bana en az 3'lü priz lazım. PM5-GR - APC Temel SurgeArrest 5 çıkış 230V Almanya | Schneider Electric TR Bu üründe de ne yazık ki üretim durmuş. Şuan dikkatimi çeken bu var; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sadece Brennenstuhl markasının tekli prizinde garanti varmış. İkisi de iyi marka. Birini seçin.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 545 20 Ocak 2025 #18 Mucize Kartal dedi: Sadece Brennenstuhl markasının tekli prizinde garanti varmış. İkisi de iyi marka. Birini seçin. Genişletmek için tıkla... Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market amzn.eu 6'Lı olan varmış hocam bunu alacağım sanırım. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.
Mucize Kartal dedi: Sadece Brennenstuhl markasının tekli prizinde garanti varmış. İkisi de iyi marka. Birini seçin. Genişletmek için tıkla... Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market amzn.eu 6'Lı olan varmış hocam bunu alacağım sanırım. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.663 Çözümler 26 20 Ocak 2025 #19 çalışkan genç dedi: Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market amzn.eu 6'lı olan varmış hocam bunu alacağım sanırım. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Genişletmek için tıkla... 5.000.000 Euro ya kadar ekipman garantisi. Tamam garantisi de var. İyi kullanımlar. Cihaz bozulursa markayı darlayın. Paranızı alın. İyi kullanımlar.
çalışkan genç dedi: Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market amzn.eu 6'lı olan varmış hocam bunu alacağım sanırım. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Genişletmek için tıkla... 5.000.000 Euro ya kadar ekipman garantisi. Tamam garantisi de var. İyi kullanımlar. Cihaz bozulursa markayı darlayın. Paranızı alın. İyi kullanımlar.
SolomonKaiju Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4090 ve AMD Ryzen 7950x3D Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 20 Ocak 2025 #20 Schneider alman daha mantıklı olur.Gerçi icerisindeki malzeme yapısı aynı olsada Schneide al sen :=)