5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 21 Ocak 2025 #21 Schneider çok çok daha iyi.
greath52 Picopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #22 Mucize Kartal dedi: 5.000.000 Euro ya kadar ekipman garantisi. Tamam garantisi de var. İyi kullanımlar. Cihaz bozulursa markayı darlayın. Paranızı alın. İyi kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Cihaz bozulursa öyle benim cihazım bozuldu diye pat parayı isteyemiyon ispatlayici belge istiyorlar
Mucize Kartal dedi: 5.000.000 Euro ya kadar ekipman garantisi. Tamam garantisi de var. İyi kullanımlar. Cihaz bozulursa markayı darlayın. Paranızı alın. İyi kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Cihaz bozulursa öyle benim cihazım bozuldu diye pat parayı isteyemiyon ispatlayici belge istiyorlar
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.664 Çözümler 26 22 Ocak 2025 #23 greath52 dedi: Cihaz bozulursa öyle benim cihazım bozuldu diye pat parayı isteyemiyon ispatlayici belge istiyorlar Genişletmek için tıkla... Başına eklemeyi unutmuşum. (Elektrik kesintisi veya yıldırım sonucu cihaz bozulursa markayı darlayın.) Yoksa cihaz ömrünü tamamladıysa burada markanın suçu yok.
greath52 dedi: Cihaz bozulursa öyle benim cihazım bozuldu diye pat parayı isteyemiyon ispatlayici belge istiyorlar Genişletmek için tıkla... Başına eklemeyi unutmuşum. (Elektrik kesintisi veya yıldırım sonucu cihaz bozulursa markayı darlayın.) Yoksa cihaz ömrünü tamamladıysa burada markanın suçu yok.