Kapalı Tunçmatik TSK5201 Lite II 850 VA Line Interactive UPS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Kastamonu
30 Kasım'da İncehesap'tan sipariş ettiğim ve diğer ekipmanları beklediğim için 5 Aralık'ta kullanmaya başladığım 850VA kesintisiz güç kaynağımı satmak istiyorum. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. 2 günde bir tozunu aldım. Sadece 2 kere elektrik kesintisi yaşadı. İkisinde de 600W PSU'su olan kasamda Ryzen 5 2600, RX570, 2 adet RAM ve 24 inç IPS monitörümü 13-14 dakika ayakta tuttu.

Maddi anlamda biraz sıkıntı çektiğim için satıyorum.

Fiyat: 200TL

650VA olan modeli en düşük 220 lira olarak buldum. Dediğim gibi, nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.

8 yıldır internetten alışveriş yapan ve ikinci el alırken de satarken de uyguladığım politikayı size yazarak zaman kazanacağımı düşünüyorum.

- Ürünü paketlemeden önce her açıdan fotoğraf ve videosunu çekip size yollarım. Çalışırken görmüş olursunuz.
- Kurumsal olarak herhangi bir anlaşmanız varsa o kargo şirketine, değilse PTT Kargo'ya giderim.
- Kargodayken kutuyu bantlamadan önce tekrar video ve fotoğraf ile son bir doğrulama sağlarım.
- WhatsApp video-konferans ile doğrulamış olursunuz.
- Size vermiş olduğum IBAN numarasına anlaşmış olduğumuz ürün bedelini gönderirsiniz.
- Para hesabıma geldikten sonra şahsıma ait diğer banka hesabıma parayı gönderdikten sonra ürünü kargoya teslim ederim.

Diğer banka hesabıma gönderme sebebim, yaklaşık 1-2 saat içerisinde gönderilen EFT'ler çeşitli bahaneler ile geri çekilebiliyor. Bunun önüne geçildi ama hala bu ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.

Daha önce bu şekilde Nikon D7200 fotoğraf makinemi 4600 liraya Balıkesir'e; Clio 3 mercekli farları 1200 liraya İzmir'e gönderdim. Hem benim içim rahattı, hem alıcının.

09.01.2019 / Ekleme: Üçüncü elektrik kesintisini yaşadı. Herhangi bir sorun yok.
15.01.2019 / Ekleme: Gece saatlerinde 2 kere voltaj düşmesi yaşadı art arda. Herhangi bir sorun yok.

Son düzenleme:
Fiyat gayet iyi, ben düşünüyorum böyle bir şey almayı fakat şuan alacak durumda değilim. Alacak olsam üstüne 50 TL daha koyarım sizin maddi durumunuza katkı sağlamak için. Yanlış anlamayın küçük düşürme gibi bir amacım yok, sizin gibi iyi niyetli insanlar gerekiyor zaten ülkeye. Bu niyetinize niyetinizdeki gibi karşılık alırsınız umarım. İyi satışlar hocam.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En nihayetinde ikinci el olduğu için ederinin 200 lira olduğunu düşünüyorum. Fazlasını istemek hakka girer.

Her kesilmede yazmışsınız detayları. Alacak durumum olsa durmam, alırım. İhtiyacım yok değil, ama işte öğrencilik [emoji4] Sizin gibi güvenilir insanları görmek güzel [emoji846]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…