TuneCore premium hizmet aldırmaya çalışıyor

Damiennns

Femtopat
Daha fazla  
TuneCore üzerinden yaptığım albümü yüklemek istiyorum. 20 dolarlık üyelik aldım premium hizmet falan diyerek ille 50 dolarlık aldırmaya zorluyor. Daha fazla para vermeden nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir üst sürümü aldırmak için zorlamaz. Belki de bir üst sürümü gerektirecek bir özellik seçtiğiniz için bunu yapmak istiyordur. Mevcut planınızdaki özellikler ile yükleme yapabilirsiniz.

Bir üst sürümü aldırmak için zorlamaz. Belki de bir üst sürümü gerektirecek bir özellik seçtiğiniz için bunu yapmak istiyordur. Mevcut planınızdaki özellikler ile yükleme yapabilirsiniz.
Şarkının kayıt yerini yazmazsam yayınlanmıyor, yazmam içinde +10dolar daha vermemi istiyor.

Şarkının kayıt yerini yazmazsam yayınlanmıyor, yazmam içinde +10dolar daha vermemi istiyor.
Kayıt yeri dediğiniz custom label name mi?

Edit: Yanlış görmüşüm. O bilgileri doldurmak zorunda değilsiniz ki. Bende profesyonel sürüm olmasına rağmen doldurmuyorum.

Kayıt yeri dediğiniz custom label name mi?

Edit: Yanlış görmüşüm. O bilgileri doldurmak zorunda değilsiniz ki. Bende profesyonel sürüm olmasına rağmen doldurmuyorum.
Bende öyle biliyorum fakat nisanda 1ay sonrası için yayın emri vermiştim gün geldiğinde yer belirtmediğiniz için yayınlanmıyor diye hata verdi.

Bende öyle biliyorum fakat nisanda 1ay sonrası için yayın emri vermiştim gün geldiğinde yer belirtmediğiniz için yayınlanmıyor diye hata verdi.

Hocam sizin konunuza yazıyorum kusura bakmayın çok fazla TuneCore kullanan olmadığı için kimseden destek bulamadım, benim şarkılarımı sebepsiz yere engelliyorlar tek dedikleri şey "seçtiğiniz mağazalardan indirilmeyi ve yayınlanmayı önleyin" bu sorunu nasıl çözerim kaç aydır desteğe de yazıyorum yardımcı olmuyorlar. Siz de kullanıyorsunuz diye size soruyorum.

Hocam sizin konunuza yazıyorum kusura bakmayın çok fazla TuneCore kullanan olmadığı için kimseden destek bulamadım, benim şarkılarımı sebepsiz yere engelliyorlar tek dedikleri şey "seçtiğiniz mağazalardan indirilmeyi ve yayınlanmayı önleyin" bu sorunu nasıl çözerim kaç aydır desteğe de yazıyorum yardımcı olmuyorlar. Siz de kullanıyorsunuz diye size soruyorum.
Herhangi bir plan satın aldınız mı? Yoksa ücretsiz bir şekilde mi göndermeye çalışıyorsunuz? Ücretsiz planda Spotify gibi dijital platformlara gönderim izniniz yok.

Herhangi bir plan satın aldınız mı? Yoksa ücretsiz bir şekilde mi göndermeye çalışıyorsunuz? Ücretsiz planda Spotify gibi dijital platformlara gönderim izniniz yok.

Hocam başta ücretsiz gönderiyordum 3 şarkımı yayınladılar Instagram'da falan sonra 4-5 şarkımı engellediler dedim böyle olmaz plan satın alayım, plan aldım hem reddedilenler belki onaylanır diye hem de onaylananları spotiye atayım dedim plan alınca onaylananlar da red yedi durduk yere. 20$ olan planı satın aldım şarkılarımda da bir sorun yok aslında. Normalde bir sorun olsa mailden düzeltmem için yazıyorlardı ama bunların hepsinde sadece yayınlamayacağız deyip kapatıyorlar.

Hocam başta ücretsiz gönderiyordum 3 şarkımı yayınladılar Instagram'da falan sonra 4-5 şarkımı engellediler dedim böyle olmaz plan satın alayım, plan aldım hem reddedilenler belki onaylanır diye hem de onaylananları spotiye atayım dedim plan alınca onaylananlar da red yedi durduk yere. 20$ olan planı satın aldım şarkılarımda da bir sorun yok aslında. Normalde bir sorun olsa mailden düzeltmem için yazıyorlardı ama bunların hepsinde sadece yayınlamayacağız deyip kapatıyorlar.
Facebook ve Instagram'a göndermeden önce artık ek onay istiyorlar. Seçseniz bile gitmiyor. Sonradan uygunluğunu onaylayıp göndermeniz gerekiyor. Bunun için ticket açmak gerekiyor ve müziğiniz ISRC kodu ile dağıtılmış olmasi gerekiyor. Şu an Spotify ya da Itunes'a instagram secmeden gonderebiliyor musunuz?

Facebook ve Instagram'a göndermeden önce artık ek onay istiyorlar. Seçseniz bile gitmiyor. Sonradan uygunluğunu onaylayıp göndermeniz gerekiyor. Bunun için ticket açmak gerekiyor ve müziğiniz ısrc kodu ile dağıtılmış olmasi gerekiyor. Şu an Spotify ya da ITunes'a Instagram secmeden gonderebiliyor musunuz?

Onları bilmiyorum ben 1-2 ay önce başladım şarkıları atmaya 2 şarkım gönderilmişti ondan sonra bir gün 3 şarkı attım onlardan 1 tanesi onaylandı diğerleri reddedildi o günden beri ne atsam reddediliyor zaten sosyal platformları kendi seçiyordu en başından beri tüm şarkıları aynı şekilde gönderiyorum şarkı bilgilerini giriyorum sanatçı bilgilerini giriyorum yolluyorum niye reddedildiği hakkında bir bilgi vermiyorlar. Direk Spotify'a atmayı denemedim çünkü Instagram'da da yayınlanmasını istiyorum hikayelerde vs kullanılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı