Tunecore veya Distrokid ne kadar kesinti yapıyor?

Qual

Hectopat
Daha fazla  
Bu ikisi arasından birisini seçeceğim. Distrokid'de %35 indirim geldi, 2 kişilik paket 26$'a geliyor. Fakat sorun burada parası değil, hizmeti. Distrokid ve Tunecore ne kadar kesinti yapıyor bileniniz var mı? Ayrıca bunun vergilendirme işlemi nasıl oluyor, ve sizce hangisi mantıklı? Tunecore müziğinizi daha iyi yayabiliyor diye duymuştum ama doğru mudur? Bilenler cevaplayabilirse sevinirim.

TuneCore kullanmadığım için bilmiyorum distrokid değişiklik gösterebiliyor nereden paramı çekmek istediğine bağlı olarak. Ben wire transfer kullanıyorum şahsen TL IBAN'ıma para yatıyor. Resimde wire transfer ücreti 5.35 bir de Türkiye paranın %10'nu alıyor (stopaj vergisi diye yazıyor zaten).

TuneCore destek ve müzik yayma konusunda gerçekten iyi. Vergilendirme ise hangi ülkeden parayı alacağına bağlı, örnek olarak Türkiye ve ABD vergi anlaşması varsa sistem oto kesiyor ve bildiğim kadarıyla da vardı. Ha bir de istersen %45 indirim mailini atabilirim sana. TuneCore'un ilk aboneliğine vereceğin parayı distrokidin 2. kademe aboneliğini alırsın. Kısaca her iki distribütöründe eksi ve artısı var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-28-15-51-24-997-edit_com.google.android.gm.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…