Turabi hakkında yakalama kararı çıkartıldı!

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Genel ahlakı bozucu olduğu ve kadınları aşağılayıcı ifadelere yer vermesi nedeniyle Turabi Çamkıran hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Başsavcılığın talebi üzerine Ankara 9. Sulh Ceza Hakimliği, Çamkıran hakkında yakalama kararı verdi.

Aynı zamanda müstechenlik suçundan da soruşturma başlatıldı.
Her ne kadar yaptığı şarkıyı sevmemiş, eleştirmiş hatta yargılamış da olsam bu yakalama kararını doğru bulmuyorum. Kırmızı bültenle arasaydınız bir de? Sizler ne düşünüyorsunuz?

• Hahaha
İfadeler: AGI
İltica mi edecek acaba bundan sonra? Amerika'da diye biliyorum ama belki vatandaslik yoksa vatandaslik verir Amerika. Turabi'nin Türk vatandasligi disinda baska vatandasligi var mi?

Puahah, millet yaptığı şarkıdan bile mahkemeye çıkar olmuş, çok sevdikleri şeyi yapıp sadece video yerine kanala erişim engeli atmakla kalabilirlerdi. Kendilerini aşmışlar tebrik etmek lazım.

İltica mi edecek acaba bundan sonra? Amerika'da diye biliyorum ama belki vatandaslik yoksa vatandaslik verir Amerika. Turabi'nin Türk vatandasligi disinda baska vatandasligi var mi?

Bildiğim kadarıyla başka bir ülkenin vatandaşı değil.

Bu kararlara asla katılmam normal şartlarda ama Turabi'ye üzülemedim. Belki de tam tersi sevinmiş bile olabilirim...

Gayet iyi olmuş bunun gibi insanlar Türk toplumunun ahlakını bozuyor.
Sarki dinleyince ahlakin bozuluyorsa zaten bozuk da bahane ariyorsun demektir.
Gayet yerinde bir karar. Bu ve türevleri için olması gereken.
Bugun ona, yarin bana, sonraki gun sana. Sarki gibi tek tusa basip kapatabilecegin konularda insanlarin ozgurlugunu elinden almaya baslarsak bunun onunu alamayiz. Bugun mustehcen derler, yarin halki kin ve nefrete surukleme diye her siyasi ve politik soyleme, istedikleri (veya istemedikleri) her seye.
Bu kararlara asla katılmam normal şartlarda ama Turabi'ye üzülemedim. Belki de tam tersi sevinmiş bile olabilirim...
Haksizligin kime yapildigi degil yapilip yapilmadigi onemlidir. Lavuga uzulmemis olabilirsin ki ben de uzulmedim ancak ortada sevinilecek bir durum yok. Birileri hukuk sistemiyle dalga geciyor. Jahrein'le basladilar, Turabi'ye gectiler, yarin kimbilir kime vuracak bu cekic. Gunun birinde arkadas arasi sohbetlerinden senin kafana da inmeyeceginin garantisi yok.

1738884302628.png

Gerçekten ülkede uğraşılması gereken o kadar problem varken bununla uğraşılmasını aklım almıyor. Ya benim zihinsel ve dinsel düşüncem köreliyor ya da ülke burnun ucunu görmekte zorlanıyor.

Yakalama kararı saçma. Ayrıca bu adam normal bir birey sıfatının alt tabakasında olduğunu düşünsemde yapılanların doğru olmadığını savunuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı