Çözüldü Turbo boost 2.4 sınırını aşmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teşekürler sorun şimdilik çözüldü sanırım. Şu anda bir problem gözükmüyor. Sorun yaşarsam sizi bilgilendireceğim

Turbo Boost, işlemci çok sıcak ise devreye girmez.

Aynı sorun tekrar başladı başta çalışıyordu şuan yine sınırı geçmiyor. Bu arada bilgisayarı yeni açıp birkaç ağır program denedim işe yaramadı normalde hemen artardı ısınma sorunu olduğunu sanmıyorum. Servise mi göndermeliyim sizce?

Problem intelin programındaymış. İntel turbo boost monitor programını yüklemiştim açtığımda turbo boost duruyor kapayınca normale dönüyor. HWiNFO, HWiNFO32 & HWiNFO64 - Hardware Information and Analysis Tools sitesinden programı indirdim ve tüm detayları çarpanlarını gösteriyor turbo yeşil ışıktaysa sorun yoktur. Sorunum çözüldü belki aynı durumu yaşayanlar vardır belki yardımcı olur. Tekrar teşekkürler.

Benim İşlemci İntel İ7 2.20Ghz ama Turbo Boost ile 3.20GHze Çıkıyor İşletim Sistemi Windows 8.1 Single Languece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…