FIVR sekmesinde ekranın orta üst kısmında 5 adet birim var. Oradan ilk CPU Cache'i seçin. Ardından hemen altındaki kutuyu tikleyin. Sonrasında onun da altında Offset Voltage'i göreceksiniz. Range'i 250mV yapın ve CPU Cache için Offset Voltage'i -60 yapın. Apply'a basın.
Şimdi CPU Core'a gelin. Yine hemen altındaki kutuyu tikleyin. Sonrasında onun da altında Offset Voltage'i göreceksiniz. Range'i 250mV yapın ve CPU Core için Offset Voltage'i -60 yapın. Apply'a basın.
FIVR sekmesinde tablonun hemen altındaki kutuyu tikleyin. OK'a basın sonrasında.
Tamamdır hocam yaptım hepsini. Fakat FIVR sekmesinde Offset Voltage -60 olmuyor. -60.5 yaptım sorun çıkar mı? -59.6 mı yapmalıyım? Onun dışındaki her şey tamam. Ve FIVR sekmesinde sağ alttaki OK seçeneklerinden en alttakini mi seçiyoruz? Hocam sorun olursa tekrar nasıl düzelteceğiz?
Tamamdır hocam yaptım hepsini. Fakat FIVR sekmesinde Offset Voltage -60 olmuyor. -60.5 yaptım sorun çıkar mı? -59.6 mı yapmalıyım? Onun dışındaki her şey tamam. Ve FIVR sekmesinde sağ alttaki OK seçeneklerinden en alttakini mi seçiyoruz? Hocam sorun olursa tekrar nasıl düzelteceğiz?
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Eğer herhangi bir sorun olursa size haber veririm. Akşam ya da yarın öğleden sonra oyuna girersem FPS değerlerini sizinle paylaşırım. İnşallah FPS artışı olur. Çok teşekkürler.
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Eğer herhangi bir sorun olursa size haber veririm. Akşam ya da yarın öğleden sonra oyuna girersem FPS değerlerini sizinle paylaşırım. İnşallah FPS artışı olur. Çok teşekkürler.