Arkadaşlar X3440 işlemcim var. Overclock yapmak istiyorum fakat işlemciyi aldıgım yer 2.93 GHz'e Turbo ile cıkıyor dedi. Ben buna overclock yapmak istiyorum 3.50 GHz'e kadar falan. Adam anakartını yakabilirsin diyor. Sizce overclock yapabilir miyim?
Arkadaşlar X3440 işlemcim var. Overclock yapmak istiyorum fakat işlemciyi aldıgım yer 2.93 GHz'e Turbo ile cıkıyor dedi. Ben buna overclock yapmak istiyorum 3.50 GHz'e kadar falan. Adam anakartını yakabilirsin diyor. Sizce overclock yapabilir miyim?
O işlemciyi yeterli soğutma ve iyi bir anakartla 4GHz'ye kadar rahatlıkla overclocklayabilirsin çoğu insan bu değerlerde kullanıyor. X3470 olanını bende o civarlarda stabil birkaç yıl kullandım anakart veya diğer bileşenler de yanmadı.
Hocam X3440'ı da vermiştim adam işlemci bozuk diyor RAM almıştım 0 adam ona da RAM bozuk diyor sizce BIOS Update atsam işlemci çalışır mı çünkü herhangi bir sıkıntısı yok.
Fena kazıklandım gibi duruyor.
Overclock için konu açtım fakat sistemi açamıyorum
Hocam X3440'ı da vermiştim adam işlemci bozuk diyor RAM almıştım 0 adam ona da RAM bozuk diyor sizce BIOS Update atsam işlemci çalışır mı çünkü herhangi bir sıkıntısı yok.
Fena kazıklandım gibi duruyor.
Overclock için konu açtım fakat sistemi açamıyorum
Hocam sistemi bir şekilde çalıştırabildim fakat Turbo özelligi acık işlemci bir 2 GHz oluyor bir 3 GHz'e çıkıyor ben bunu 3.50 GHz yapmak istiyorum kule tipi sogutucumda var sizce mümkün mü?