BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.050 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #11 Ne yapmayı düşünüyorsun işlemciye?
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.361 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #12 BERWAR dedi: Ne yapmayı düşünüyorsun işlemciye? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen yazılım tarzı kodlama veya 3D tasarım çizim gibi şeyler yapıyorum ama genelikle oyun oynuyorum. @BERWAR Son düzenleme: 15 Ocak 2023
BERWAR dedi: Ne yapmayı düşünüyorsun işlemciye? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen yazılım tarzı kodlama veya 3D tasarım çizim gibi şeyler yapıyorum ama genelikle oyun oynuyorum. @BERWAR
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.050 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #13 Isınma ve güç tüketimi artar, bence normal şekilde kullanın işlemciyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
Isınma ve güç tüketimi artar, bence normal şekilde kullanın işlemciyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.361 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #14 BERWAR dedi: Isınma ve güç tüketimi artar, bence normal şekilde kullanın işlemciyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada nasıl yapılacağını öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Isınmadan yana sıkıntı yok hocam da bu videodaki quik CPU eski sürüm bende yenisi var.
BERWAR dedi: Isınma ve güç tüketimi artar, bence normal şekilde kullanın işlemciyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada nasıl yapılacağını öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Isınmadan yana sıkıntı yok hocam da bu videodaki quik CPU eski sürüm bende yenisi var.