Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 5 Şubat 2022 #1 Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu?
Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu?
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 5 Şubat 2022 #2 Sunucuları kötü.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 Oyunu eğer varsa Steam, Epic Games gibi yerlerden indirebilirsiniz. Turbobitin sunucuları gerçekten çok kötü.
Oyunu eğer varsa Steam, Epic Games gibi yerlerden indirebilirsiniz. Turbobitin sunucuları gerçekten çok kötü.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 5 Şubat 2022 #5 Avengerr dedi: Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu? Eki Görüntüle 1295602 Genişletmek için tıkla... Premium alınmasını şart koştukları için, indirme hızlarını düşürüyorlar, yapacak hiçbir şey yok. Premium almak dışında.
Avengerr dedi: Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu? Eki Görüntüle 1295602 Genişletmek için tıkla... Premium alınmasını şart koştukları için, indirme hızlarını düşürüyorlar, yapacak hiçbir şey yok. Premium almak dışında.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 5 Şubat 2022 #6 emregunel0 dedi: Premium mu ? Genişletmek için tıkla... hayır Rexie dedi: Oyunu eğer varsa Steam, Epic Games gibi yerlerden indirebilirsiniz. Turbobitin sunucuları gerçekten çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam param yok.
emregunel0 dedi: Premium mu ? Genişletmek için tıkla... hayır Rexie dedi: Oyunu eğer varsa Steam, Epic Games gibi yerlerden indirebilirsiniz. Turbobitin sunucuları gerçekten çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam param yok.
L lighttkirağ Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #7 Avengerr dedi: Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu? Eki Görüntüle 1295602 Genişletmek için tıkla... Olay şudur ki turbobit Premium olmadığı sürece indirme hızını kısıtlar.
Avengerr dedi: Oyun indiriyorum ama başka seçenek yok. Tek rurbobit seçeneği var. O da çok yavaş iniyor. Düzeltme yolu yok mu? Eki Görüntüle 1295602 Genişletmek için tıkla... Olay şudur ki turbobit Premium olmadığı sürece indirme hızını kısıtlar.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #8 Düzeltme Yolu: Oyunu satın almak Korsana destek vermiyoruz ama oyun her yerden satıştan kalktıysa burada satın al diyemeyiz. Google'da başka sitelerden bulabilirsiniz bu durumda ama sorumluluk tamamen size ait.
Düzeltme Yolu: Oyunu satın almak Korsana destek vermiyoruz ama oyun her yerden satıştan kalktıysa burada satın al diyemeyiz. Google'da başka sitelerden bulabilirsiniz bu durumda ama sorumluluk tamamen size ait.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 5 Şubat 2022 #9 lighttkirağ dedi: Olay şudur ki turbobit Premium olmadığı sürece indirme hızını kısıtlar. Genişletmek için tıkla... çok kötü özellik Veli1026 dedi: düzeltme yolu: oyunu satın almak. Genişletmek için tıkla... İlki parayı bulmak.
lighttkirağ dedi: Olay şudur ki turbobit Premium olmadığı sürece indirme hızını kısıtlar. Genişletmek için tıkla... çok kötü özellik Veli1026 dedi: düzeltme yolu: oyunu satın almak. Genişletmek için tıkla... İlki parayı bulmak.
L lighttkirağ Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #10 Avengerr dedi: Çok kötü özellik. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki böyle.