alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #2 alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten hızlı indiriyor. Ama senin evindeki internet hangi hızdaysa o hızda indiriyorsun. Sınırı falan aşmıyor.
alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten hızlı indiriyor. Ama senin evindeki internet hangi hızdaysa o hızda indiriyorsun. Sınırı falan aşmıyor.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 20 Aralık 2021 #3 Google Drive ve Mega gibi hizmetler varken Turbobit'e para vermek mantıklı değil.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 20 Aralık 2021 #4 alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Almaya gerek yok orada aradığın dosya çoğunlukla başka yerde oluyor.
alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Almaya gerek yok orada aradığın dosya çoğunlukla başka yerde oluyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #5 alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Eskiden olsa alınırdı çok fark vardı arada. Ancak günümüzde bu tür sitelerden Premium almak çok da mantıklı değil. Zira aradığınız ve indirmek istediğiniz her ne ise illaki farklı platformlarda linkini bulursunuz.
alhnn dedi: Arkadaşlar TurboBit.net satın alınca gerçekten hızlı indiriyor mu? Ben fazla güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Eskiden olsa alınırdı çok fark vardı arada. Ancak günümüzde bu tür sitelerden Premium almak çok da mantıklı değil. Zira aradığınız ve indirmek istediğiniz her ne ise illaki farklı platformlarda linkini bulursunuz.
M mozzi Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 Aslında içeriklerinin çoğu film oyun program ama başka kaynaklarda bulamıyorsanız turbobit bu işin üst noktası. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
Aslında içeriklerinin çoğu film oyun program ama başka kaynaklarda bulamıyorsanız turbobit bu işin üst noktası.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 19 Ağustos 2023 #7 mozzi dedi: Aslında içeriklerinin çoğu film oyun program ama başka kaynaklarda bulamıyorsanız turbobit bu işin üst noktası. Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum bu platform hala nasıl kapanmıyor? Nefret edeni çok ama hala ayakta. Google Drive kapanır bu yine kapanmaz.
mozzi dedi: Aslında içeriklerinin çoğu film oyun program ama başka kaynaklarda bulamıyorsanız turbobit bu işin üst noktası. Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum bu platform hala nasıl kapanmıyor? Nefret edeni çok ama hala ayakta. Google Drive kapanır bu yine kapanmaz.