Turbobit üzerinden yapılan indirme nasıl hızlandırılır?

Tekno120

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ben "Turbo bit" sitesinden Minecraft modu indirmek istiyorum ve dosyayı da başka web sitesinde bulamıyorum bu yüzden bu siteyi çekmek zorundayım, indirmeden önce 1 dakika bekletirsin de insanlar premium alsın diye 3 saat 40 dakika bekletmek nedir? Demek istediğim sitede bu süreyi bilerek veriyorlar fakat bu kadar süreyi bekleyecek zamanım gerçekten yok "Turbobit.com" sitesi için indirmeyi nasıl hızlandırabilirim gerçekten ihtiyacım var.

Site veri indirmenizi kısıtlıyor, yapacak bir şey yok hocam. İndirdiğiniz dosyanın detaylarını paylaşırsanız yardımcı olunabilir.

oyun sürümü ve hangi modu indirmek istiyorsunuz ?
Minecraft Java 1.20.1 için Portal modu, minecraft modu listesi yapan bir web sitesinde gördüm portalın nereye açıldığını gösteriyormuş fakat bu modu bulmaya çalıştığımda çıkan web siteleri ya virüslü sitelere atıyor ya da alakasız yerlere, sizde bu mod var mı?

Dosya Ekleri

• Portal.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 187
link paylaşmak yasak galiba 9minecraft sitesinde var bu mod direkt indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…