Turbox ATM900068 sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alınmaz. İ7 olsa bile eski İ7 olduğu için günümüzün bilgisayarlarının performansını veremez.

1.nesil i7 ve GT 730... Daha fazla bir şey yazmama gerek yok diye düşünüyorum. Kesinlikle alınmaz. 3200G/3400G APU sistem toplayın, çok daha performanslı olur.

Ya gereksiz konuşmayın. Sistem bayağı iyi duruyor. Siz toplayın daha iyisini, görelim bakayım. Sistemde ışık falan var, üstelik 8 GB RAM'i var. İtopya gibi sitelerde 8 GB RAM 500 TL.

İ7 değil mi? Fake i7 (eski çok eski) ve GT730 var siz yardım istiyor ve doğru yolu gösterenlere laf atıyorsunuz.

Ya gereksiz konuşmayın. Sistem bayağı iyi duruyor. Siz toplayın daha iyisini, görelim bakayım. Sistemde ışık falan var, üstelik 8 GB RAM'i var. İtopya gibi sitelerde 8 GB RAM 500 TL.
Hem bilmiyorum diyosun hemde konuşuyorsun. Git al bakalım. Minecraft'da 20 FBS ile oynarsın.

Neden alınmaz bence içinde i7 işlemci var alınır ama sizin kararınıza saygı duyarım neden alınmaz acaba?

O I7 işlemci 2007 yılından kalma bir şey, ürün özelliklerinde işlemci nesil ve sonundaki ibareyi göstermeden satıyorlar ki milleti dolandırsınlar.

Ekran kartı da aşırı eski, RAM lerin DDR ve MHz değeri aşırı düşük.

Tamam Turbox almayacağım peki hangi marka önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…