Turbox ATM900068 sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sarı site ve ya kırmızı sitede hazır bilgisayarlar var. Eğer bilgisayar toplamaktan-kurmaktan
anlamıyorsanız, bu sitelerde satılan hazır, tak çalıştır sistemlere bakmanızı tavsiye ederim.

Benden büyük işlemcileri koyuyolar.
Ucuz.

Tamam dalga geçmeyin monitörlü sistem ve klavyeli sistem önerirseniz sevinirim sistemden anlamadığım için açtım konuyu kusura bakmayın yanlış bir şey yaptıysam.

Abi vallahi en iyi sen anladın beni.

Dostum sen 2.el piyasasına yönel. Bu fiyata monitör + PC falan zor.
Çok fazla 8 GB RAM yazmışsın 1700 TL gibi fiyatlara bile 8 GB RAM sistem bulabilirsin ama 3000 TL gibi fiyatlara en azından bu Turbox çöpünden performanslı monitörlü bilgisayarın olur.

30-40 TL'ye klavye mouse al. Bir de 2. el monitör bul bu sistemi al mis. Işıklı mışıklı olunca nolucak ki? Uçuyor mu? Al LED tak kasanın içine ışıklı kasa.

Ve bu, 1 saniye değil, 1 dakika değil, 1 saat değil, 1 gün değil, 1 hafta değil, 1 ay değil, 1 yıl değil, 2 değil, 3 değil, 3 değil, 5 değil, 11 yıllık süre içinde o sistem aklınıza hayalinize gelemeyebilecek yerlerde sürekli çalıştırılıp kullanılıp yıpratıldı.
Siz bu sistemin sıfır donanımlardan oluşmakta olduğunu mu sanıyordunuz?

i7 işlemcisi falan varmış.
Sadece adı i7 ve sandığınız i7 ile uzaktan yakından alakası yok. Celeron'dan daha yavaş.

Arkadaşlar bu sistem güzel mi? Bak belki bundan alabilirim.

Güzel gayet alınabilir, RAM 16 yaparsanız daha iyi olur.
Hem de istediğiniz özellik olan RGB sayesinde uzaya da çıkabilirsiniz.
APU ne demek acaba? Üstelik sistemde ekran kartını göremedim. Ekran kartı için ayrı para veremem maalesef.

Ekran kartı yok ama senin ilk attığın ekran kartlı sistemden daha iyi performans verir, işlemcideki ekran kartını kullanıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…