Bu konuları açanlar ya Google diye bir sitenin varlığından haberi olmayan ve tabletten başka cihaz kullanmamış 8-9 yaşındaki çocuklar ya da sırf gelecek mesajları okuyup gülmek isteyen troller. Ciddi gelmiyor nedense bana.
Başlığa bakıyorum sonra açıldığı kategoriye bakıyorum moralim bozuluyor, halkımız bu konuda bilgilendirilmeli.
Sorunuza gelecek olursak; kesinlikle alınmaz ama dolandırılmak istiyorsanız alabilirsiniz
Başlığa bakıyorum sonra açıldığı kategoriye bakıyorum moralim bozuluyor, halkımız bu konuda bilgilendirilmeli.
Sorunuza gelecek olursak; kesinlikle alınmaz ama dolandırılmak istiyorsanız alabilirsiniz
Donanım hakkında çok az bilgiye sahip olan kimseleri rahat şekilde kandıracak içerik yazıyorlar. 4 GB ekran kartı, I7 işlemci, 16 GB RAM, SSD... Burada başlık açılması sormadan alınmasından iyidir.
Kullanılan ekran kartı Turbox GT730 muş. İkinci elden 800 TL'ye toplanacak bir bilgisayar bile ezer geçer bu sistemi. Adamlar öyle bir dış kasa koymuş ki fanları orantısız. Bakarken gözüm acıdı. Yorumlar bu markanın kitlesini belli ediyor zaten. Bulaşma.