Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Aralık 2020 #21 soganreis dedi: Arkadaşlar benim çocuk bilgisayarı çok beğendi istediği her şey açılıyormuş bende çok anlamam o yüzden iade etmemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Beyler konu trol olduğu için pek takmaya gerek yok, arkadaşım sende git başka forumlarda dalganı geç.
soganreis dedi: Arkadaşlar benim çocuk bilgisayarı çok beğendi istediği her şey açılıyormuş bende çok anlamam o yüzden iade etmemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Beyler konu trol olduğu için pek takmaya gerek yok, arkadaşım sende git başka forumlarda dalganı geç.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #22 Evet dostlar dün dediğim gibi arkadaş banlanmış %100 troll konu olduğunu düşünüyorum. Neden açtığı konular da RX 570 kullanıyorum yazıyor?
Evet dostlar dün dediğim gibi arkadaş banlanmış %100 troll konu olduğunu düşünüyorum. Neden açtığı konular da RX 570 kullanıyorum yazıyor?
S soganreis Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2020 #23 Çünkü önceden RX 570'li bilgisayar almıştım fakat kargoda sorun olduğu için o bilgisayarı iade ettim ve almamaya karar verdim.
Çünkü önceden RX 570'li bilgisayar almıştım fakat kargoda sorun olduğu için o bilgisayarı iade ettim ve almamaya karar verdim.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #24 soganreis dedi: Çünkü önceden RX 570'li bilgisayar almıştım fakat kargoda sorun olduğu için o bilgisayarı iade ettim ve almamaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Rüzgar nereye eserse.
soganreis dedi: Çünkü önceden RX 570'li bilgisayar almıştım fakat kargoda sorun olduğu için o bilgisayarı iade ettim ve almamaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Rüzgar nereye eserse.
S soganreis Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2020 #25 Turbox bilgisayarımı iade edeyim mi yoksa dursun mu yani sorun yok şu an.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #26 soganreis dedi: Ne güzel trolledim ama 1 gün boyunca Genişletmek için tıkla... Hoop SS aldım . Bir de mesajını değiştirmiş şuna bak .
soganreis dedi: Ne güzel trolledim ama 1 gün boyunca Genişletmek için tıkla... Hoop SS aldım . Bir de mesajını değiştirmiş şuna bak .
S soganreis Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2020 #27 alyhisa dedi: Hoop SS aldım . Genişletmek için tıkla... Hadi beee neyse yeni hesap açmalıyım. Çekirdek çitlerken Turbox trollü de bir başka oluyor.
alyhisa dedi: Hoop SS aldım . Genişletmek için tıkla... Hadi beee neyse yeni hesap açmalıyım. Çekirdek çitlerken Turbox trollü de bir başka oluyor.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #28 soganreis dedi: Hadi beee neyse yeni hesap açmalıyım. Genişletmek için tıkla... @Berkay Davas açamazsın çoklu üyelikten banlanırsın. Geçmiş olsun @enes. @UBerk troll konudan ceza yok mu?
soganreis dedi: Hadi beee neyse yeni hesap açmalıyım. Genişletmek için tıkla... @Berkay Davas açamazsın çoklu üyelikten banlanırsın. Geçmiş olsun @enes. @UBerk troll konudan ceza yok mu?
S soganreis Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2020 #29 Ya çok gıcıksın başka konuya gitsene.