Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #21 Yanlış yazmışım özür dilerim. Arkadaşım kandırıldı. Hem de 2500 TL'ye.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #22 Yaptığınız pek bir marifet değil açıkçası. Vebali sizin boynunuza, tabii inanıyorsanız.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #23 UmuTzn dedi: Yaptığınız pek bir marifet değil açıkçası. Vebali sizin boynunuza, tabii inanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hırsızın hiç mi suçu yok? Çok da kötü değil bilgisayar. Cs:Go'da her haritada 60 FPS rahatça oynanıyor. Tüm özelliklerini de doğru şekilde yazmıştım.
UmuTzn dedi: Yaptığınız pek bir marifet değil açıkçası. Vebali sizin boynunuza, tabii inanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hırsızın hiç mi suçu yok? Çok da kötü değil bilgisayar. Cs:Go'da her haritada 60 FPS rahatça oynanıyor. Tüm özelliklerini de doğru şekilde yazmıştım.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #24 Android sent by CyberLife dedi: Hırsızın hiç mi suçu yok? Çok da kötü değil bilgisayar. Cs:Go'da her haritada 60 FPS rahatça oynanıyor. Tüm özelliklerini de doğru şekilde yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Kendinizi mahalle teknoloji dükkanıyla bir tutuyorsanız keyfin bilir. Alan almıştır satan satmıştır bu konuda derdim yok fakat bunu bir marifet gibi yazmış olmanız etik mi sizce??
Android sent by CyberLife dedi: Hırsızın hiç mi suçu yok? Çok da kötü değil bilgisayar. Cs:Go'da her haritada 60 FPS rahatça oynanıyor. Tüm özelliklerini de doğru şekilde yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Kendinizi mahalle teknoloji dükkanıyla bir tutuyorsanız keyfin bilir. Alan almıştır satan satmıştır bu konuda derdim yok fakat bunu bir marifet gibi yazmış olmanız etik mi sizce??
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #25 Ben yazımı herkesin çok hafife almasının yanlış olduğunu belirtmek için yazdım ama senin anladığın şeye bağlı. Eğer öyle yazdıysam özür dilerim.
Ben yazımı herkesin çok hafife almasının yanlış olduğunu belirtmek için yazdım ama senin anladığın şeye bağlı. Eğer öyle yazdıysam özür dilerim.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ekim 2018 #26 Bugün sen kazıklarsın yarın da seni kazıklarlar.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2018 #27 GTX660M dedi: Bugün sen kazıklarsın yarın da seni kazıklarlar. Genişletmek için tıkla... Bu bir kazıklama değil. Bilgisayar 1200 TL'ye göre iyi bence. Fortnite'da düşük ayar 60 FPS alıyor. Yaklaşık 20 kere oyun kazanmıştım o bilgisayarla.
GTX660M dedi: Bugün sen kazıklarsın yarın da seni kazıklarlar. Genişletmek için tıkla... Bu bir kazıklama değil. Bilgisayar 1200 TL'ye göre iyi bence. Fortnite'da düşük ayar 60 FPS alıyor. Yaklaşık 20 kere oyun kazanmıştım o bilgisayarla.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 31 Ekim 2018 #28 Spotter dedi: Hurdacı almaz öyle söliyeyim. Belki R7 240 100 TL RAM'ler iyi ise 120 TL'ye gider. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesin hurdacı almaz.
Spotter dedi: Hurdacı almaz öyle söliyeyim. Belki R7 240 100 TL RAM'ler iyi ise 120 TL'ye gider. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesin hurdacı almaz.