Ya kardeşim arkadaşın aldığı sistemde ekran kartı bile yok niye boşuna övüyorsun? 11 yıllık sistem. İkisi de anlamıyor git al o zaman o PC'yi 20 FPS Valorant'ın tadını çıkar ne yapalım daha?
Aldığın zamana göre bayağı kötü. O fiyatta 1650S sistemler bulunabiliyordu. 1050 Ti şimdilik rekabetçi için idare eder de AAA oyunlar için beklenti yoksa tatmin edebilir.
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hi-Level 4GB 2400 MHz DDR4 CL16 HLV-PC19200D4-4G Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Western Digital Green 320 GB WD3200AVVS Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green 320 GB WD3200AVVS Hard Disk özelliklerini incele, 245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O kadar kötü değil. Benim kasa Turbox monitörle beraber aldım 6100 TL'ye. GTA 5 kaldırıyor grafikleri tabii düşük yaparsınız. İşlemciyle bir sıkıntı çıkmadı ama işlemci çok eski yapıyorlar ve zaten diyorlar şu oyunu kaldırır bu oyuna kaldırmaz diye. Trendyol'dan soru cevaplara bakarsın ama mouse ve klavyesi çok kalitesiz kesinlikle alma bu ikiliyi oyuncak gibi ama bence çok kötü değil ben şu an memnunum Valorant'ta 100 150 FPS alıyorum grafikler orta.
O kadar kötü değil. Benim kasa Turbox monitörle beraber aldım 6100 TL'ye. GTA 5 kaldırıyor grafikleri tabii düşük yaparsınız. İşlemciyle bir sıkıntı çıkmadı ama işlemci çok eski yapıyorlar ve zaten diyorlar şu oyunu kaldırır bu oyuna kaldırmaz diye. Trendyol'dan soru cevaplara bakarsın ama mouse ve klavyesi çok kalitesiz kesinlikle alma bu ikiliyi oyuncak gibi ama bence çok kötü değil ben şu an memnunum Valorant'ta 100 150 FPS alıyorum grafikler orta.
Ryzen r3 2200g kutusuz. - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Asus Prime A320M-E AMD A320 Soket AM4 - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Pny 4+4 8gb ddr3 2133 mhz ram - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
WD 500gb 3,5 inc sata 32mb blue hdd - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Öncelikle şunu söyleyeyim sistem toplama işlerinden pek anlamam uyumsuz veya kötü parçalar olmuş olabilir fakat yine de atayım dedim. 1340TL tutuyor kasa ve PSU hariç.