Turbox GTX 750 alınır mı?

Mehmetkalkan

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İ7-3770
Ram: Kingston DDR3 12 GB 1333Mhz
Anakart:Esonic H-61
Ekran kartı:AMD Radeon RX6500XT
Depolama:500Gb HDD 250Gb ssd
Meslek
Oto Tamir
Bilgisayarıma ekran kartı alacağım.
Sistem özelliklerim.
İşlemci: i7-3770
RAM: 12 GB.
SSD: 750GB.
Anakart: Esonic H-61
N11 de Turbox marka GTX 750 var 1.300 TL fiyatı var, gücüm ona yetiyor. Turbox'a herkes Turbox alınmaz diyor, ikinci elde ben almak istemiyorum. Dolandırıcı çok, bana bir çözüm yolu gösterir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki turbox hakkında açılan konuları incelerseniz bir bilgi sahibi olabilirsiniz. 2. el tercih etmenizi tavsiye ederim. Örnek vermem gerekirse bilgisayarımı topladığım zamanlar ekran kartı fiyatları pahalıydı ve bende 2. el 1050 almıştım ve aradan 2 sene geçti gayet güzel kullanıyorum.

Illa sıfır alacağım diyorsanız tercih sizin ama GTX 750 kaç yıl öncenin mimarisi ayrıca 1 GB VRAM'i bulunuyor. Hiçbir oyunda tatmin etmez, bunu da alırken göz önünde bulundurun.

Koşarak ikinci ele yönelirseniz zamanda geriye gidip kendinizi bitcoin almaya ikna etmiş kadar fayda görebilirsiniz.

Azıcık daha bütçeniz varsa bari GTX880-870-860 alın derim yeni oyunların çoğunu oynatır. Anakartla uyumlu mudur bilmiyorum fiyatlara baktım şimdi GTX880 2000TL. Para biriktirseniz bence alırsınız. Şu zamanda bayağı zor ekran kartı alması kıyıya köşeye bir şeyler ayırıp 800 TL falan eklemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…