A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.775 Çözümler 123 Yer İzmir 26 Aralık 2023 #21 thebigboss dedi: Ciddi misin hocam gerçekten çok teşekkür ederim nerede yaşıyorsun İstanbul'un Genişletmek için tıkla... 1000 liraya 750ti almayın.
thebigboss dedi: Ciddi misin hocam gerçekten çok teşekkür ederim nerede yaşıyorsun İstanbul'un Genişletmek için tıkla... 1000 liraya 750ti almayın.
D delitez Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #22 thebigboss dedi: Ciddi misin hocam gerçekten çok teşekkür ederim nerede yaşıyorsun İstanbul'un Genişletmek için tıkla... Evim Bostancı'da, işyerim Beşiktaş'ta, hangisine daha yakınsan orada görüşebiliriz.
thebigboss dedi: Ciddi misin hocam gerçekten çok teşekkür ederim nerede yaşıyorsun İstanbul'un Genişletmek için tıkla... Evim Bostancı'da, işyerim Beşiktaş'ta, hangisine daha yakınsan orada görüşebiliriz.
T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 26 Aralık 2023 #23 delitez dedi: Evim Bostancı'da, iş yerim Beşiktaş'ta, hangisine daha yakınsan orada görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Sefaköydeyim hocam. Kart temiz mi i3- 3240 işlemci için alacağım hangi oyunları kaldırıyor
delitez dedi: Evim Bostancı'da, iş yerim Beşiktaş'ta, hangisine daha yakınsan orada görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Sefaköydeyim hocam. Kart temiz mi i3- 3240 işlemci için alacağım hangi oyunları kaldırıyor
D delitez Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #24 Ben LOL ve WOW'dan başka oyun oynamadım. Benim eski makinedeki işlemci Intel core 2 quad idi.
T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 26 Aralık 2023 #25 delitez dedi: Ben LoL ve WoW'dan başka oyun oynamadım. Benim eski makinedeki işlemci Intel Core 2 Quad idi. Genişletmek için tıkla... Hocam sana nereden ulaşabilirim? Instagram vs
delitez dedi: Ben LoL ve WoW'dan başka oyun oynamadım. Benim eski makinedeki işlemci Intel Core 2 Quad idi. Genişletmek için tıkla... Hocam sana nereden ulaşabilirim? Instagram vs
D delitez Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #26 thebigboss dedi: Hocam sana nereden ulaşabilirim? Instagram vs Genişletmek için tıkla... delitez@outlook.com
thebigboss dedi: Hocam sana nereden ulaşabilirim? Instagram vs Genişletmek için tıkla... delitez@outlook.com
T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 26 Aralık 2023 #27 delitez dedi: delitez@outlook.com Genişletmek için tıkla... Outlook'tan yazıyorum hocam