2 ekran kartınıda almanı önermem. O fiyata 2.el 1050Tİ bulursan iyi olur. PSU fotoğrafını ve sistem özelliklerini söylersen PSU'nun yeterli olduğu anlaşılır.
Fiyata bak yani 1500 TL ve GTX 750 kim nasıl tavsiye etsin. Bu kartın yaşıtı çocuklar Valorant'ta karşına geliyor. Yarın satayım desen 600 TL zor verirler.
2 ekran kartınıda almanı önermem. O fiyata 2.el 1050Tİ bulursan iyi olur. PSU fotoğrafını ve sistem özelliklerini söylersen PSU'nun yeterli olduğu anlaşılır.
Sizin sattığınız veya internette gördüğünüz temiz ekran kartı var mı acaba? Aynı bölge ve şehirde oturuyoruz anladığım kadarıyla. Bana link atarsanız güzel olur. 2. Ellere bakacak kadar deneyimli olduğumu sanmıyorum.
Sizin sattığınız veya internette gördüğünüz temiz ekran kartı var mı acaba? Aynı bölge ve şehirde oturuyoruz anladığım kadarıyla. Bana link atarsanız güzel olur. 2. Ellere bakacak kadar deneyimli olduğumu sanmıyorum.
Gördüm. Peki RAM'ler 2+2 şeklinde mi takılır, öyleyse RAM konusunda sınırımız bu. Ekran kartını mümkün mertebe ekonomik tut. GTX 750 mi istersin git çevrenden ikinci el al çok daha az para ödersin misal.
Cebimde 1500 TL var hepsini bu sıfır şeye gömeyim deme. İsraf olur.