tahapatron65 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #11 Xeon Haswell dedi: Windows'u büyük ihtimal UEFI değil. UEFI olmadığı sürece bahsettiğiniz ayarı göremez. @tahapatron65, Turbox, Izoly vb. markalardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... ama merak ediyorum yıllarca götürürmü
Xeon Haswell dedi: Windows'u büyük ihtimal UEFI değil. UEFI olmadığı sürece bahsettiğiniz ayarı göremez. @tahapatron65, Turbox, Izoly vb. markalardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... ama merak ediyorum yıllarca götürürmü
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 12 Ekim 2022 #12 tahapatron65 dedi: ama merak ediyorum yıllarca götürürmü Genişletmek için tıkla... Şans işi ama çok kalitesiz bir marka.
tahapatron65 dedi: ama merak ediyorum yıllarca götürürmü Genişletmek için tıkla... Şans işi ama çok kalitesiz bir marka.
tahapatron65 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #13 Xeon Haswell dedi: Şans işi ama çok kalitesiz bir marka. Genişletmek için tıkla... Peki esonic