J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Turbox H55 anakartta BIOS ekranına giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 8 Haziran 2021 #2 Fast Boot açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 eyre dedi: Fast Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... kendi kendine açılan birşey deilse ben açmadım hayır Artı 0 Eksi
eyre dedi: Fast Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... kendi kendine açılan birşey deilse ben açmadım hayır
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 8 Haziran 2021 #4 Aşağıdaki videoya göre Windows içerisinden girmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıdaki videoya göre Windows içerisinden girmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 Windows'u kurduğunuzda açık olarak gelir, hızlı başlatı kapatın. Windows'ta Hızlı Başlangıç nasıl devre dışı bırakılır? Artı 0 Eksi
Windows'u kurduğunuzda açık olarak gelir, hızlı başlatı kapatın. Windows'ta Hızlı Başlangıç nasıl devre dışı bırakılır?
KS KS J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #6 KITT dedi: Aşağıdaki videoya göre Windows içerisinden girmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... o yöntemi uyguladım sayfaya geldiğimde öyle birşey gözükmüyor Artı 0 Eksi
KITT dedi: Aşağıdaki videoya göre Windows içerisinden girmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... o yöntemi uyguladım sayfaya geldiğimde öyle birşey gözükmüyor
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 8 Haziran 2021 #7 Bilgisayarı yeniden başlatıp del tuşuna basmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 8 Haziran 2021 #8 JSTRLX dedi: o yöntemi uyguladım sayfaya geldiğimde öyle birşey gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Kullandığın görüntüleme kablosunun türü nedir? VGA, DVI, HDMI, DP... Artı 0 Eksi
JSTRLX dedi: o yöntemi uyguladım sayfaya geldiğimde öyle birşey gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Kullandığın görüntüleme kablosunun türü nedir? VGA, DVI, HDMI, DP...