Rehber Turbox H61C BIOS güncellemesi ve yükleme işlemi

paylaşım için teşekkürler işime yaradı

@I_I_Ghost_I_I knk yeni sürümün görselide bu şekilde değil mi ben bios güncelledim sadece pc açılırkenki logo değişti o kadar .bios paneli aynı eski görünüyor bende seninki nasıl şuan ?

Yahu bu Turbox gercekten pismanliktir. Anakartim H61C Turbox olmasina ragmen chipset driverlari yuklenmiyor ama BIOS'u guncelledikten sonra da bir şey olmuyor sadece acilis logosu degisiyor. En sacmasida guncelledikten sonra bir sorun olmuyor.

Yahu bu Turbox gercekten pismanliktir. Anakartim H61C Turbox olmasina ragmen chipset driverlari yuklenmiyor ama BIOS'u guncelledikten sonra da bir şey olmuyor sadece acilis logosu degisiyor. En sacmasida guncelledikten sonra bir sorun olmuyor.
Aynen öyle bios paneli ayni ,

Hocam bios guncelledim m2 ssdmi görmüyor şuan yardım edin acil

Bu h61c bios güncellemesi i7 3770 işlemci desteğini veriyor mu?

Yazılımın çekirdek kuralı: Bir sürüm sana sorun çıkarmadan çalışıyorsa, bırak o sürümde kalsın. Güncelleme.

Şaka bir yana ben de eski bir anakarta sahibim. Sistem ismi empty yazıyor ama araştırdığıma göre ya bu anakartla aynı ya da eşdeğeri. Rehber için teşekkürler ama kullananlara önerim, sorun yaşamıyorlarsa güncelleme yapmamaları. Zaten sorunlu bir anakart, hazırda çalışan bir sürüm de denk gelmiş, çok kurcalamayın bence.

i7 3770k modelini de destekliyor
Hocam bu konuda 07-26-2021 tarihli olarak söyleniyor fakat şimdi baktım biosuma da turbox H61C ve bios sürümü tarihi de 4.6.5/ 23.09.22 benimki daha güncel gibi duruyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…