Turbox H81 anakarta işlemci önerisi

Muzle

Hectopat
Daha fazla  
RX 570 ekran kartım var ve 8 GB RAM'im var fakat i3 4. nesil bir işlemciye sahip olduğum için darboğaz yapıyor. Bunun için i5 ile i7 arasında güzel bir işlemci önerebilir misiniz? Darboğaz olmaması için? Bütçe maksimum 3000.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 ekran kartım var ve 8 GB RAM'im var fakat i3 4. nesil bir işlemciye sahip olduğum için darboğaz yapıyor. Bunun için i5 ile i7 arasında güzel bir işlemci önerebilir misiniz? Darboğaz olmaması için? Bütçe maksimum 3000.
Hiç o kadar para vermeye gerek yok. Aliexpress'den daha önce alışveriş yaptıysan farklı bir hesap açarak al ki ilk indirim kampanyasından yararlanabilesin.

İ7 4790 dengidir 😉.

Elindeki RX 570'i sat ,artan parayla birleştirip 1660ti falan alırsın.

Son düzenleme:
Hiç o kadar para vermeye gerek yok. AliExpress'den daha önce alışveriş yaptıysan farklı bir hesap açarak al ki ilk indirim kampanyasından yararlanabilesin.

i7 4790 dengidir 😉.

Elindeki RX 570'i sat, artan parayla birleştirip 1660 Ti falan alırsın.

Ali Express'den hiç alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadığını bilmediğim için. Sizce güvenilir bir site mi?

Ali Express'den hiç alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadığını bilmediğim için. Sizce güvenilir bir site mi?

Hocam adını duymamanızın imkanı yok, gayet bilindik bir site. Sadece ürünlerin ne kadar satılıp ne kadar yorum aldığına ve satıcı sayfalarına dikkat edin. Bunlarda sorun yoksa sipariş edebilirsiniz. Satın alırken kargo bedeli öder gibi vergi kendisi ekleniyor kapıda ek bir ücret ödemiyorsunuz.

Bunu alın daha bilindik bir satıcı.

Bu arada ürünler Çin'den geldiği için teslimat 1-2 hafta sürebiliyor.

Hocam adını duymamanızın imkanı yok, gayet bilindik bir site. Sadece ürünlerin ne kadar satılıp ne kadar yorum aldığına ve satıcı sayfalarına dikkat edin. Bunlarda sorun yoksa sipariş edebilirsiniz. Satın alırken kargo bedeli öder gibi vergi kendisi ekleniyor kapıda ek bir ücret ödemiyorsunuz.

Bunu alın daha bilindik bir satıcı.

Bu arada ürünler Çin'den geldiği için teslimat 1-2 hafta sürebiliyor.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı