A1peren
Megapat
Şu linkteki anakartı sahibim, Intel Core i3-2350m SR0DN İşlemci - CPU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu i3 işlemci benim anakartıma uyar mı?
Şu linkteki anakartı sahibim, Intel Core i3-2350m SR0DN İşlemci - CPU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu i3 işlemci benim anakartıma uyar mı?
Benim anakartımda mobil.Attığınız linkteki mobil işlemci.
En yakın zamanda yenisini toplayacağım.![]()
MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.141,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe arttırıp almanızı öneririm.
Emin misiniz o anakartı 988 pin.
En yakın zamanda yenisini toplayacağım.
Şu anda işlemci olarak i5 560M var.
Bütçe önemli değil sadece bu anakart uyumlu güzel bir işlemci önerin yeter.Hocam bütçenizi fazla zorlamak istemedim ama isterseniz güzel ama pahalı bir şey önerelim.
Bütçe önemli değil sadece bu anakart uyumlu güzel bir işlemci önerin yeter.
Yardım edebilecek yok mu.
Ne yazıkki babam anakartı değiştirmeme müsaade etmez şu an sadece işlemciyi değiştirebilirim.Hocam 998 pin için işlemci bulamadımama anakartınızı 1156PIN yaparsak önerebilirim.
998 değil 988Hocam 998 pin için işlemci bulamadımama anakartınızı 1156PIN yaparsak önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.