st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.068 Çözümler 52 2 Mart 2021 #51 fatihylmzz dedi: Hocam kıt beyinlilik var mı? Ben ne anlatıyorum sabahtan belli? Her türlü daha iyi çünkü benimkisi 2.5K diyorum. Genişletmek için tıkla... Burası insanlara terbiyesizce konuşacağınız yer değil. Düzgün konuşun lütfen.
fatihylmzz dedi: Hocam kıt beyinlilik var mı? Ben ne anlatıyorum sabahtan belli? Her türlü daha iyi çünkü benimkisi 2.5K diyorum. Genişletmek için tıkla... Burası insanlara terbiyesizce konuşacağınız yer değil. Düzgün konuşun lütfen.
xCloud Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #52 Konu çözülmüştür emeği geçen herkese çok teşekkürler.
M mstfshn271 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #53 Bak şimdi dinle beni alıyorsun onu monitörün yanına masanın üstüne koyuyorsun bir ay sonra yüzüne patlıyor burdan napman gerektiğini anlarsın bence. Asla alma PSU patlıyor hemen. ertn0 dedi: C4 istiyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Patlamaya hazır her an ufacık bir ateş ile havaya uçup bomba etkisi yaratacak bilgisayar görünümlü C4 .
Bak şimdi dinle beni alıyorsun onu monitörün yanına masanın üstüne koyuyorsun bir ay sonra yüzüne patlıyor burdan napman gerektiğini anlarsın bence. Asla alma PSU patlıyor hemen. ertn0 dedi: C4 istiyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Patlamaya hazır her an ufacık bir ateş ile havaya uçup bomba etkisi yaratacak bilgisayar görünümlü C4 .