Turbox için Vereceğim paraya değer mi?

Astoraxi

Hectopat
Daha fazla  

Bunlardan anlayan arkadaşıma sorduğumda SSD olmadığı için vereceğin paraya yaramaz, onun dışında iyi olduğunu söyledi. Bir diğer arkadaşıma sorduğumda, ``RAM`i yükseltirsin bir de SSD takarsın.`` dedi ve diğer arkadaşımın dediği gibi iyi olduğunu söyledi. Peki bunları hiç yapmasam ve direk alsam, vereceğim paraya değer mi?

Üç arkadaşın da PC'den anlamıyor. Seni de katarsak 4. Neyse ki sen almadan önce bize soruyorsun.

Turbox sistemlerdeki işlemciler çok eski nesildir. 10 sene önceki i5 işlemciyi koyuyorlar. Bugün o işlermci çıksa i1 diye çıkar. O kadar yavaş...

Çöpe atacak paran varsa alabilirsin.

Bunun adı dolandırıcılık. Kesinlikle almamanı tavsiye ediyorum.

İki arkadaşıma sordum. Birisi yaramaz deyip başka sistemler önerdi. Bu durumda bir arkadaşım PC`den anlamıyor oluyor. Hakkına girmeyelim
Arkadaşlar yok mu şöyle çok pahalı olmayan, LoL, CS:GO, Rainbow Six Siege, Dead by Daylight, Hoi4 gibi oyunlarda rahat performans artışı görebileceğim bir masaüstü bilgisayar sistemi?

Turbox mu? En sevdiğim firma. Hatta öyle ki Turbox'u döv diye oyun tasarladım. O arkadaşlarından bir daha bilgisayar konusunda tavsiye alma dostum. Sen sorunca bilmiş gibi gözükmek istediler gibi.
Arkadaşlar yok mu şöyle çok pahalı olmayan, LoL, CS:GO, Rainbow Six Siege, Dead by Daylight, Hoi4 gibi oyunlarda rahat performans artışı görebileceğim bir masaüstü bilgisayar sistemi?
Keşke bütçe belirtseydin direkt yardımcı olurduk. Halen almadıysan bütçen nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…