Turbox kasa alınır mı?

Yalnız internete "Turbox alınır mı?" Yazıldığında ilk 4 sonuç Technopat konuları videolar ise neden alınmamalı tarzında.
Sen Technopat kullandığın için önüne o sonuçlar çıkar, bir modemi resetle ve geçmişi gelişmiş olarak temizle bakalım ne çıkıyor.

Araştıramazmı hiç? Bu konu defalarca açıldı bir kere Google'a Turbox alınır mı? Yazabilirdi.

Sen Technopat kullandığın için önüne o sonuçlar çıkar, bir modemi resetle ve geçmişi gelişmiş olarak temizle bakalım ne çıkıyor.

Genede Technopat çıkıyor. Boşuna duyar kasmana gerek yok.

Hayır uzak durulması gerek. Bütçeniz nedir?
Bütçem 1000-1100 arası çok bir beklentim yok gündelik işler ve açarsa düşük sistem gereksinimli oyunlar.
Bütçeniz kısıtlı sanırım. Nerede oturuyorsun? Sahibinden gibi sitelerden bölgene göre 2.el bir bilgisayar bakalım. Turbox almaktan çok daha mantıklı.
Nevşehirde oturuyorum.
Bunu konuyu mizah ve eğlenceye açman lazımdı
Hayır mizah yok pek bir bütçem yok ve yaşadığım yerden dolayı 2.el bile bulmak zor.
Yaklaşmayın bence. Hatta koşarak kaçın. Bütçenizi verin. Biz toplayalım. O marka bilgisayar değil C4 yapıyor.
Bütçem 1000-1100 arası
Dediğiniz gibi pek anlamadığım için başvurdum forumlara.
Onlarca hatta yüzlerce konu var Turbox ile alakalı. Bir araştırsa bu konuyu açmaya gerek kalmaz.
Araştırdım ama linkte verdiğim pc hakkında bişey bulamadım.
Araştıramazmı hiç? Bu konu defalarca açıldı bir kere Google'a Turbox alınır mı? Yazabilirdi.

Genede Technopat çıkıyor. Boşuna duyar kasmana gerek yok.
Yazmadığımı nereden biliyorsun. Ya adam akıllı bir öneride bulun yada hiç yazma. Ben turboxu kötüle diye acmadım bu konuyu. Sadece pc alırken bu kasadan daha iyisini alabilirmiyim onu öğrenmek istedim.
Bütçeniz kısıtlı sanırım. Nerede oturuyorsun? Sahibinden gibi sitelerden bölgene göre 2.el bir bilgisayar bakalım. Turbox almaktan çok daha mantıklı.
Nevşehir'de yaşadığım için benim için en iyi seçenek internetten alışveriş ile almak olacaktır.

Son düzenleme:
Hayır uzak durulması gerek. Bütçeniz nedir?
Bütcem 1000-1100 civarı ve gündelik kullanım için bir pc olacak. Eğer mümkünse oyun oynatabilirse iyi olur.
Nevşehir'de yaşadığım için bu pek mümkün durmuyor.
Teşekkür ederim.
Yaklaşmayın bence. Hatta koşarak kaçın. Bütçenizi verin. Biz toplayalım. O marka bilgisayar değil C4 yapıyor.
Bütcem 1100

Bu pcleri toplayabilirsin 2. el olarak. Şu anda 1000 TL olmuştur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…