House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 18 Ağustos 2018 #1 Bütçem çok yok eski kulaklığım bozuldu mecbur idareten bir şey bakıyorum şu kulaklık sizce nasıldır ?
Bütçem çok yok eski kulaklığım bozuldu mecbur idareten bir şey bakıyorum şu kulaklık sizce nasıldır ?
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 18 Ağustos 2018 #2 Tasarım konusunda çok iyi. Modelini paylaşır mısınız?
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 18 Ağustos 2018 #3 model bilgisine ulaşamadım malesef. Son düzenleme: 18 Ağustos 2018
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #4 Paranı yak daha iyi en azından ısinirsin. Turbox almasan iyi olur.
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 30 Ağustos 2018 #5 Ahmet E. dedi: Paranı yak daha iyi en azından ısinirsin. Turbox almasan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan son derece memnunum, turbox bilgisayar alınmayacağını biliyorum ancak kulaklığında bir sorun göremedim.
Ahmet E. dedi: Paranı yak daha iyi en azından ısinirsin. Turbox almasan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan son derece memnunum, turbox bilgisayar alınmayacağını biliyorum ancak kulaklığında bir sorun göremedim.
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #6 House of HOO dedi: Kulaklıktan son derece memnunum, turbox bilgisayar alınmayacağını biliyorum ancak kulaklığında bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsun?
House of HOO dedi: Kulaklıktan son derece memnunum, turbox bilgisayar alınmayacağını biliyorum ancak kulaklığında bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsun?
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 30 Ağustos 2018 #7 Ahmet E. dedi: Ne zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir haftayı geçiyor.
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #8 House of HOO dedi: Bir haftayı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Umarım 6 ay dayanır. Benim gözümde Max ömrü bu
House of HOO dedi: Bir haftayı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Umarım 6 ay dayanır. Benim gözümde Max ömrü bu
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 30 Ağustos 2018 #9 Ahmet E. dedi: Umarım 6 ay dayanır. Benim gözümde Max ömrü bu Genişletmek için tıkla... Umarım uzun süre kullanırım, siz daha önce tecrübe ettiniz sanırım o yüzden bu kadar kesin konuşuyorsunuz.
Ahmet E. dedi: Umarım 6 ay dayanır. Benim gözümde Max ömrü bu Genişletmek için tıkla... Umarım uzun süre kullanırım, siz daha önce tecrübe ettiniz sanırım o yüzden bu kadar kesin konuşuyorsunuz.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #10 Bu tür markaların kulaklıklarının ömürleri pek uzun olmaz. İleride tekrar konu açıp bütçe belirtin size yardımcı olalım. Tabii bu dolar kuruyla hepimizin cebi yanacak gibi.
Bu tür markaların kulaklıklarının ömürleri pek uzun olmaz. İleride tekrar konu açıp bütçe belirtin size yardımcı olalım. Tabii bu dolar kuruyla hepimizin cebi yanacak gibi.