Turbox M3222 R7 240 Sistem Nasıldır?

Fatihx01

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni bilgisayar alacağım. Ama ekran kartı ve işlemci modelleri ile ilgili detaylı bilgilere sahip olmadığım icin emin olamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi bulunan arkadaslar varsa ve yardım ederlerse cok sevinirim.
Aklimda bir bilgisayar var. Linki asagida ona da bakip fikir verirseniz sevinirim.

Turbox M3222 Intel Core i3 2330M 16GB 1TB R7 240 Freedos Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle Turbox olmak üzere hazır bilgisayar satan çoğu satıcıdan uzak durmalısın. Attığın linkteki ürünün fiyatından yola çıkarak sana uygun fiyatta doğru parçaları toplayan ve kargolayan bazı sitelerden bilgisayar önerisi yapabilirim. Mesela;

https://www.itopya.com/Donanimarsiv...0-Pulse-8GB-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar-5/

Böyle bir bilgisayar bütçen için alınabilecek en iyi hazır sistemlerden biridir. Eğer ben hem bu bütçeden yukarı çıkabilirim hem de parça parça alarak bilgisayar toplayabilirim dersen daha deneyimli üyelerin tavsiyelerini dinleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…